Memphis Depay'dan Türkiye Karşılaşması Öncesi Çarpıcı Açıklamalar!

A Milli Futbol Takımımızın Katar'da düzenlecek ola FIFA 2022 Dünya Kupası organizasyonu için grup elemelerinde karşı karşıya geleceği Hollanda maçı öncesinde Portakalların yıldız oyuncusu Memphis Depay çarpıcı açıklamalarda bulundu.

06.09.2021-15:50 - (Son Güncelleme: 06.09.2021-15:50) Memphis Depay'dan Türkiye Karşılaşması Öncesi Çarpıcı Açıklamalar!

Katar 2022 FIFA Dünya Kupası organizasyonu için düzelenen Grup Eleme karşılaşmalarında G grubunda yer alan A Milli Futbol Takımımız, verilen Milli arada ilk olarak Karadağ ile karşılaşıp sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılmıştı. Sonrasında ikinci karşılaşmada deplasmanda Cebelitarık'ı 3-0 ile geçen A Milli Takım son olarak yarın akşam saat 21:45'de Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Eleme karşılaşmalarında G grubunda yarın akşam saat 21:45'de Hollanda'da Johan Cruyff Arena'da Hollanda ile karşı karşıya geleceğimiz mücadele öncesinde yıldız futbolcu Memphis Depay, karşılaşma öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Memphis Depay, Türkiye karşılaşması öncesinde yapmış olduğu açıklamalarda ;

Her zaman Türkiye maçları zor olur. Ciddi bir mücadele ruhu söz konusudur. Biliyoruz kolay olmayacak. Orta saha ve forvette önemli oyuncular var. Her zaman tehlike yaratacak oyuncular. Tabii ki bizler de iyi bir takımız ve yarına hazırız.  Elbette yeni bir süreç bizim için. Bu noktada Türkiye'deki maça göre de çok çok farklı bir durum içerisinde olmak durumundayız.  Ben şu anki durumdan gurur duymaktayım. Şu an milli takıma odaklandık. Bu forma altında oynuyoruz. Şu an kendi kariyerimle ilgili konuşmak istemiyorum. Türk arkadaşlarım var. Bazı Türkçe kelimeler biliyorum.  Dar alanlarda top bulman gerekiyor. Rakip de sırtında oluyor. O zamanlarda zorlanıyorsun. Alan bulup pasını atman gerekiyor. Bazen zorlanabiliyorsun. Bütün rakipler bize karşı bire bir oynuyorlar.  Takıma güveniyorum. Takımın bunu başarabileceğine inanıyorum. Türkiye ile oynadığımız maçın görüntülerine baktık. O zaman iyi değildik ama takımın şu anda daha iyi olduğunu düşünüyoruz. Başka türlü bir maç olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal