Hollanda-Türkiye Karşılaşması Öncesi Teknik Direktör Louis Van Gaal'den İddialı Açıklamalar!

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Eleme karşılaşmalarında G grubunda yarın akşam saat 21:45'de oynanacak karşılaşma öncesinde Hollanda Teknik Direktörü Louis Van Gaal çarpıcı açıklamalarda bulundu.

06.09.2021-17:53 - (Son Güncelleme: 06.09.2021-17:53) Hollanda-Türkiye Karşılaşması Öncesi Teknik Direktör Louis Van Gaal'den İddialı Açıklamalar!

2022 yılında Katar'da oynanacak olan FIFA Dünya Kupası öncesi Grup Elemeleri'nde G grubunda yer alan A Milli Futbol Takımımız liderliğini sürdürüyor.

Verilen Milli arada oynanan karşılaşmalarda ilk olarak İstanbul'da önde götürdüğümüz karşılaşmada Karadağ'a karşı sahadan 2-2'lik galibiyetle ayrılan Millilerimiz sonrasında ise deplasmanda Cebelitarık karşısında 3-0'lık net bir galibiyet almıştı.

Milli aranın sona ermesinin öncesinde gruptaki son maçında Hollanda ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımımız ilk karşılaşmada Hollanda'ya karşı galip gelmeyi başarmıştı.

Yarın saat 21:45'de Hollanda'da oynanacak karşılaşma öncesinde mikrofonların başına geçen Hollanda Teknik Direktörü Louis Van Gaal, Türkiye maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.

Hollanda Teknik Direktörü Louis Van Gaal, yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Türkiye iyi bir takım ve düşündüğümüzden daha zor bir maç olabilir. Kendi takımıma güveniyorum ve neler yapabileceğimizi biliyorum. Tam olarak beklentilerimizi ifade edemiyorum. Biz hücumda olabiliriz, Türkiye savunmada olabilir ama Türkiye'nin Hollanda'nın çok iyi bir takım olduğunu göreceğini söyleyebilirim. Bu karar verici bir maç. Kazanırsak iki puan öne geçeceğiz ve nihayete doğru istediğimizi alacağız. Bu bir final değil, grup dengeli bir grup. Türkiye çok iyi bir takım. Şenol Güneş de çok disiplinli bir teknik adam. Türkiye'nin çok iyi futbolcular var, harika takımlar da oynuyorlar. Türkiye nasıl oynayabileceğini biliyor. Türkler bence önce defans oynayacak, daha sonra hücumu düşünecekler. Maça başlayacağız ve daha sonra oyun içerisinde de bizim stratejilerimiz gelişecek. Güçlü bir takımımız var, her oyuncumuz kendine güveniyor ve bu harika bir his. Benim futbolcularım yürümekten daha fazlasını yapabilirler. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal