Karagümrük Teknik Direktörü Farioli Maç Sonu Açıklamalarda Bulundu

Süper Lig'in 34 haftasında Türk Telekom Stadyumunda Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Fatih Karagümrük'ün Teknik Direktörü Francesco Farioli açıklamalarda bulundu.

10.04.2021-22:22 - (Son Güncelleme: 10.04.2021-22:22) Karagümrük Teknik Direktörü Farioli Maç Sonu Açıklamalarda Bulundu

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Francesco Farioli, Galatasaray maçından sonra yaptığı açıklamada, hafta içi yaşadıkları olumsuzluklara rağmen oyuncularının iyi bir iş çıkardığını söyledi.

Süper Lig’in 34. haftasında Fatih Karagümrük deplasmanda karşılaştığı Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Francesco Farioli, 'Tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum. Maçın başında zorlansak da işin üstesinden gelmeyi başardılar. Güzel bir efor sergilediler. Hafta içi yaşadığımız olumsuzlara rağmen iyi bir iş çıkardılar. Gösterdikleri becerilerinden dolayı bütün oyuncularıma, ekibime, herkese teşekkürlerimi sunmak istiyorum' şeklinde konuştu.

Fatih Karagümrük'ün golü 60. dakikada Ndao'dan tarafından kaydedildi. Ndao bu golü ile takımını 1-0 öne taşıdı. 

Galatasaray'ın golü ise Hollandalı kanat oyuncusu Ryan Babel attı. Bu golle Galatasaray 1-1 eşitlik sağladı maçın geriye kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal