Galatasaray'dan Kritik Puan Kaybı

Spor Toto Süper Lig'in 34. Haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Galatasaray, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

10.04.2021-22:11 - (Son Güncelleme: 10.04.2021-22:24) Galatasaray'dan Kritik Puan Kaybı

Sarı kırmızılı ekip Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 6 karşılaşmadan sadece 1 galibiyet çıkarabilirken, şampiyonluk yolunda ise büyük bir yara aldı.

Yaşanan puan kayıplarının ardından sık sık eleştirilen Galatasaray'da bu hafta oynanan Fatih Karagümrük karşılaşmasında da sarı kırmızılıların yüzü gülmedi.

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in cezası nedeniyle takımın başında olan Levent Şahin, Fatih Karagümrük karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında ;

' Aslında 20. dakikasında bir mesaj aldığımızı düşünüyorum. Gidişat, oyun ve maçla ilgili bize verilen net bir mesajdı. Her iki takım oyun oynamaya çalışma düşüncesi içerisindeydi. Ama maalesef kitaplarda yazılan kurallar sanırım her maç, her takım için farklı bir şekilde açıklanabiliyor, yorumlanabiliyor. Her itiraz ettiğimiz pozisyonlarda bize hakem arkadaşlar değişik, farklı hepimizin futbolu farklı bir boyutla bakamımızı sağlayacak açıklamalar yaptılar. Oyun tarafını kendi içimizde değerlendiririz. Oyunu belli noktalarında kaderini etkileyecek pozisyonların olduğunu düşünüyoruz. Bu tarafta girmek istemiyorum. İnsanlar hata yapabilir. Hepimiz yapabiliriz. Hata ile niyeti ayırmak çok farklı bir şey. Hem görsel hem de işitsel olarak Riva ile sağlık bir şekilde hem rakip hem bizim pozisyonlarla ilgili sağlıklı bir şekilde iletişim kuramadılar herhalde. Kaybedilen puan. Her zaman söylüyoruz Galatasaray kendine yakışır bir şekilde yoluna devam edecektir. Galatasaray Futbol Takımı’nın olduğu her yerde her şey mümkündür. Bizde bundan sonraki maçlarda bunun mümkün olup olmadığını kendi adımıza düşeni yapacağız. Umarım dış etkenler buna çok fazla etki etmez. Yedlin hastaneye şu anada gidiyor. Kırık şüphesiyle. Umarım çok ciddi bir şey olmaz. Görüşüne göre sıkıntı yaşayacağız gibi gözüküyor. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal