Kanalizasyon Borusunu Tıkayan Korkutucu Gerçek!

Rusya'da bir evin apartmanındaki borular tıkanınca harekete geçen komşular, korkutucu gerçeğin karşısında şoka girdi.

27.05.2021-13:20 - (Son Güncelleme: 27.05.2021-13:20) Kanalizasyon Borusunu Tıkayan Korkutucu Gerçek!

Rusya'da 21 yaşındaki Ksenia Ptichkina adlı kadının erkek arkadaşı tarafından vahşice öldürüldüğü ortaya çıktı. 20 Mayıs'ta evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınmayan genç kızın cansız bedeni, erkek arkadaşının apartmanındaki boruların tıkanması sonucu bulundu.

Rusya'da 21 yaşındaki Ksenia Ptichkina isimli genç kız, erkek arkadaşının evine gitmek için çıktığı eve bir daha dönmedi. Kendisinden haber alınamayan genç kızın ailesi durumu polis ekiplerine bildirdi. Genç kız hakkında kayıp başvurusu yapıldı. Ptickina için yalnız polis ve aile değil, gönüllü vatandaşlar da seferber oldu. Detaylı çalışmalara rağmen genç kızdan bir ize rastlanmayınca ümitler tükenmeye başladı.


OLAYI TIKANAN BORU ORTAYA ÇIKARDI

Genç kızın erkek arkadaşı sorgudan geçse de  bir sonuca varılamamıştı. Erkek arkadaşının binasında oturan komşular kanalizason borusunun tıkanması şikayetiyle belediye ekiplerine ihbarda bulundu. Bölgede çalışmaya gelen belediye ekipleri, tıkanan boruyu açtıkça ceset parçaları çıkmaya başladı. Ekipler olay karşısında şoka girdi.

PARÇALARA BÖLÜP ÜZERİNE SİFON ÇEKMİŞ

Teste gönderilen ceset parçalarının 21 yaşındaki genç kız Ksenia Ptichkina'ya ait olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine ismi paylaşılmayan zanlı cinayeti ve genç kızı nasıl öldürdüğünü itiraf etti. Suçlu bulunması durumunda zanlı 15 yıl cezaya mahkum olacak. Cani katilin, genç kızı parçalara bölüp, tuvalette üzerine sifon çektiği öğrenilirken, soruşturmanın devam ettiği de gelen bilgiler arasında.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal