Kamu Personelinin Yurt Dışına Çıkmasına Sınırlama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kamu çalışanlarının gerekmedikçe yurt dışına çıkmamasına yönelik Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir genelgesinin bugün yayınlanabileceğini dile getirdi.

10.03.2020-18:02 - (Son Güncelleme: 10.03.2020-17:54) Kamu Personelinin Yurt Dışına Çıkmasına Sınırlama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kamu çalışanlarının gerekmedikçe yurt dışına çıkmamasına yönelik Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir genelgesinin bugün yayınlanabileceğini dile getirdi.

Dünya, 3 bin 800'den fazla ölüme yol açan coronavirüsle mücadele ediyor. Avrupa'da ölümlerde hızla artıl görülüyor. İtalya'nın ardından Avrupa'da virüsten en çok etkilenen ülkeler arasında Fransa ve İspanya bulunuyor.

Yurt dışında hızla hakimiyet gösteren salgına yönelik Türkiye de tedbiri elden bırakmıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kamu görevlilerinin bu dönemde zorunlu olmadıkça yurt dışına çıkmamasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir genelgesinin bugün yayınlanabileceğini ifade etti.

Koca, tıbbi kongrelere yönelik "Uluslararası yasak ama ulusal olan, uluslararası katılımı olmayan kongrelerle ilgili 'Sayıca kaç kişiye kadar sınırlamalıyız?' konusunu Bilim Kuruluyla tartışacağız. Bunu önümüzdeki 1-2 gün içinde açıklamış oluruz." diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal