Televizyon Nasıl Temizlenir?

Televizyonlar evlerimizde en sık kullanılan kullanılmasa da mutlaka bulunan eşyalardan biridir. Peki bu en çok tozlanan eşyamızı nasıl temizlemeliyiz?

21.11.2019-10:04 - (Son Güncelleme: 21.11.2019-10:09)

Evlerde en çok tozlanan ve tozu belli eden alelade bir şekilde temizleyemeyeceğimiz eşyaların başında televizyonlar gelir. Televizyonlar evlerimizde en sık kullanılan, kullanılmasa da mutlaka evlerde bulunan eşyalardan biridir. Peki bu çok tozlanan eşyamızı nasıl temizlemeliyiz?

TELEVİZYONLAR NASIL TEMİZLENİR?

Çerçevenin ve ekranın genel temizliği için yumuşak, temiz, tiftiksiz ve kuru bir bez kullanın. Çoğu televizyon alımlarında yanında bu amaçla kullanabileceğiniz mikro fiber bir bez gönderilir. Asla aşağıdakiler dışındaki temizleme sıvıları, balmumu ya da kimyasallar kullanmanızı önermiyoruz. Televizyonunuzla beraber gelen talimatlarda özellikle belirtilmediği sürece su kullanmayın ve gerektiğinde suyu sadece televizyonun talimatlarda belirtilen yerlerinde kullanın.

Temizleyiciyi direkt olarak televizyonun yüzeyine sıkmayın. Aksi takdirde televizyonun yapısında solma ve bozulma, ekranın yüzeyinde de soyulma meydana gelebilir. Televizyonu, yumuşak bir bez yardımıyla ve sadece bir ekran temizleyicisi ile silin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal