Sokak Modası Kıyafetler

Sokak modası kıyafetler sürekli yeni bir tarzla karşımıza çıkıyor. Bu sezonda hem şık hem spor olmak için tercih edebileceğiniz oldukça hoş tasarımlar var. İşte sokak modası hakkında bilmeniz gereken önemli detaylar…

09.06.2020-13:07 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-13:03) Sokak Modası Kıyafetler

Sokak modası gerçek hayatı daha iyi yansıttığı için günlük kombinler yaparken bu parçalara göz atmalısınız. Sokak modası kıyafetler her sezon karşımıza farklı tasarımlarla çıkıyor.

Dönemin Trend Parçaları Sokak Modasına Nasıl Uyum Sağlar?

Stüdyolarda oluşan ve gerçek hayatta kullanılması zor olan parçaların aksine sokak modası gerçek hayatın yansımalarını taşıyan parçalardan oluşuyor. 2020/2021 koleksiyonları arasında oldukça gösterişli parçalar podyumda sergilenmişti. Payetler, göz alıcı kırmızı renkler, iç giyim kombinleri, volanlı ve gösterişli kollar… Bu parçaları günlük hayatta tercih etmek oldukça zor olacağı için sokak modasına nasıl uyum sağlayacağından bahsedelim.

Dönemin trend modellerinden olan karpuz kol ve volanlı kol modasını sokağa taşımak istiyorsanız crop top parçalar seçmelisiniz. Crop top tasarımları geçtiğimiz yıllara göre daha sade olduğu için günlük hayatta kolaylıkla kullanabilirsiniz. Kombini tamamlamak için seçeceğiniz diğer parçalar podyumların gösterişli etekleri yerine mom jeans olabilir. Kısa topuklu ayakkabıları da kullanarak oldukça trend bir sokak stili yakalayabilirsiniz.

Sokak Modasına Uygun Kombin Nasıl Yapılır?

Sokak modası kıyafetler modanın temelini belirleyen parçalardır. Stüdyoların aksine sokakta doğan bu stil her kadının kendi tarzını konuşturduğu ve adeta ‘kendin ol’ düşüncesiyle yapılan kombinlerdir. Sokak modasını belirleyecek olan kadınların bireysel tercihleri olduğu için genellikle rahat parçalar tercih edilir.

Örneğin bu sezon karşımıza sıkça çıkan klasik kıyafetler altında spor ayakkabı kullanma stilinin temelini sokak modası oluşturdu. Günlük hayatta hem şık görünmek hem de rahat etmek isteyen kadınların topuklu ayakkabılara başkaldırması yeni sezonun trendleri arasına spor ayakkabıları yerleştirdi. Siz de rahat ettiğiniz her kıyafeti istediğiniz ayakkabıyla kombin yapabilir ve kendi modanızı oluşturabilirsiniz.

Sokak modası kıyafetler genellikle gösterişten uzak ve cool parçalardır. Geçtiğimiz yılın parlak taytları sokak modasının yansımalarını en iyi taşıyan parçalardı. Bu sezon da karşımıza çıkacak olan taytları günlük hayatta rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Sokak Modası Kıyafetler Nelerdir?

Modanın yönünü belirleyen sokak modası, kişiliği yansıtan parçalardır. Özellikle gençlerin tercih ettikleri aykırı stiller bir süre sonra podyumlarda gösterilmeye başlar. Sokak modasına en uygun örnek bir dönem oldukça popüler olan ve kadınların sıkça tercih ettiği tek gözü kapatan perçemli saçlardı. Emo stili olarak karşımıza çıkan stilde uyumsuz renkler kullanılmış, kısa üstler tercih edilmişti. Bu stili bir modelin üzerinde görmediğimiz gibi podyumlarda oluşmamıştı. Şehir merkezindeki gençler kişiliklerini yansıtan seçimlerle modaya yön vermiş ve renkli bolero, renkli fiyonk tokalar, siyah makyaj trendler arasında yerini almaya başlamıştı. Sokak modası kıyafetler her zaman şehirli gençlerin kişiliklerini yansıttıkları seçimler olarak karşımıza çıkıyor. Bu yılın sokak modasında ise büstiyer, kısa üst parçalar ve bilekte biten pantolonlar kullanılmaya devam ediyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal