Salonunuzu Geniş Gösterecek İp Uçları

Salonunuzu olduğundan daha geniş ve ferah bir hale getirmek istiyorsanız, yapmanız gereken birkaç önerimiz var. İşte yapmanız gerekenler.

02.01.2019-16:22 - (Son Güncelleme: 02.01.2019-16:13) Salonunuzu Geniş Gösterecek İp Uçları

Salonunuzu olduğundan daha geniş ve ferah bir hale getirmek istiyorsanız, yapmanız gereken birkaç önerimiz var. İşte yapmanız gerekenler.

Oturduğunuz mekanları olduğundan daha geniş ve ferah bir yere dönüştürebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken birkaç küçük ip ucu var. Koyu renkler kullanmayın, aynalarla genişlik katın, desenleri olduğunca az kullanın. Buna benzer fikirler için yazımızın devamını okuyun.

İşte yapmanız gereken birkaç ip ucu;

- Duvarlarda koyu renkler kullanmayın. Koyu renkler, mekanarı olduğundan daha dar ve karanlık gösterecektir.

Özellikle eviniz yeterince güneş almıyorsa, mutlaka açık renkler kullanmalısınız.

- Büyük mobilyaları tercih etmeyin. Eviniz için küçük parçaları seçerseniz, olduğundan daha geniş gösterebilirsiniz.

- Gösterişli perdelerden uzak durun. Dökümlü kalın perdeler, geniş salonlar için harika bir tercih olsa da küçük salonlar için stor perdeler kullanmak mantıklı olacaktır.

- Desenleri karıştırmaktan kaçının. Birbirinden farklı desenlere sahip eşyalar kalabalık bir görüntü oluşmasına yol açacaktır.Daha sade aksesuarlar tercih etmelisiniz.

- Tek kişilik mobilyaları tercih etmeyin. Tek kişinin kullanacağı mobilyalar salonda kalabalık bir görüntüye yol açacaktır.

- Ayna kullanın çünkü aynalar bulundukları mekanlara derinlik katarlar.Büyük aynalar yerine birkaç küçük aynayı kombinleyerek şık bir görüntü de elde edebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal