Sadece 2 Haftada İstediğiniz Kiloya Ulaşacaksınız!

Hurma süt diyeti, kısa sürede yağ yaktığı ve metabolizmayı hızlandırdığı için son zamanların en popüler diyetleri arasına girdi. Peki, hurma süt diyeti nasıl yapılır? İşte ayrıntılar…

21.01.2020-12:40 - (Son Güncelleme: 21.01.2020-12:40)

Hurma yoğurt diyetinin alternatifi olan hurma süt diyeti ile 15 günde 7 kilo verip zayıflamanın mümkün olduğu iddia ediliyor. Hurma yoğurt diyeti sadece bu iki yiyecekten ibaretken hurma süt diyetinde ızgara tavuk ve ızgara balık da yer alıyor. Hurma süt diyetini uygulayan kişiler sadece 1 haftada 4 kilo verebildiklerini iddia ediyor.

HURMA SÜT DİYETİ NASIL YAPILIR?

Hurma süt diyetinde, birinci hafta kahvaltıda 7 hurma 1 bardak süt içilir. Öğlen 1 bardak yoğurt, 7 hurma, çeyrek ekmek, ızgara balık ve yağsız salata yiyebilirken akşam ise 7 hurma, 1 bardak süt, bir kaç yaprak marul. İki saat sonra da 1 portakal yiyebilirsiniz. İkinci haftada ise menü biraz değişiyor. Kahvaltıda 7 hurma 1 bardak süt içilir. Öğle yemeği 7 hurma, 1 bardak süt, tavuk göğsü, sebze çorbası, çeyrek ekmek. Akşam yemeğinde ise 7 hurma, 1 bardak süt, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tost ekmeği, 3 yemek kaşığı da soya tüketiliyor. Bu diyetle iki haftada metabolizma hızınıza göre 7 kiloya kadar zayıflamanız mümkün.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal