Organik Kozmetik Markaları Hangileridir?

Cildinize sürdüğünüz bakım ürünlerini yiyebilir misiniz? Cevabınız 'hayır' ise kullandığınız malzemeler organik değildir demektir. Gördüğünüz tüm rengarenk ürünler, ambalajlar ve pırıltılar, zararlı kimyasalların örneği olabilir. Peki tamamen organik ürünler nelerdir? İşte cevabı...

29.05.2019-11:17 - (Son Güncelleme: 29.05.2019-10:57)

Organik kozmetik; işlenmemiş, doğal, kimyasal maddelerden uzak ve doğaya dost olması gerekmektedir. Alerjik reaksiyonlardan kansere uzanan bir yan etkiler listesi mevcut kozmetik ürünlere alternatif zararlı kimyasalları hayatımızdan uzaklaştırdığımız, organik kozmetiğe yöneldiğimiz bir yaşam tarzı mümkün. Peki organik ürünler hangileridir gelin birlikte bakalm.

EN POPÜLER ORGANİK KOZMETİK MARKALARI  

Skin Blossom: Ulusal Organik Program Standartları’na uygun, organik ürünler kullanarak insan ve doğaya uyumlu organik malzemeler üretiyor. Vegan destekçisi olan bu firma, hayvansal hiçbir ürün kullanmıyor. İçeriğinde badem yağı ve aloe vera olan Skin Blossom’un cilt bakım ürünlerinin yanında saç bakım ürünleri de bulunuyor.

Aubrey Organics: Ürünlerinde paraben koruyucular, petrokimyasallar, yapay renklendiriciler ve kokular mevcut değil. Sabun ve şampuanlarında sıvı hindistan cevizi; krem ve losyonlarında hindistan cevizi yağ asitleri ve eteri yağ asitleri; doğal katkılı narenciye tohumları ve vitamin A, C, E kullanmayı tercih ediyor.

Sante: Tırnak bakımından, makyaj ürünlerine kadar çeşitli üretimleri olan markanın ön plana çıktığı alan saç bakımı. Ebegümeci, zeytin, ada çayı, deniz yosunu, kekik ve ıhlamur gibi bitkileri kullanarak saç boyaları ve bakım malzemeleri üretiyor.

Patyka: Fransa’nın öncü organik markalarından biri olan Patyka, bilhassa kırışıklıklara, çizgilere ve lekelenmelere karşı savaşan ürünler üretiyor.

Erba Organics: Yüzde 85 organik malzemeler üreten marka, hamilelik döneminde ihtiyaç duyulan ürünleriyle meşhur. Çatlak kremleri, nemlendiriciler ve sonrası için ihtiyaç olan tüm bebek malzemeleri; pişik kremleri, masaj yağı, şampuan ve vücut jeli ile annelerin güvendiği bir marka.

Diğer organik kozmetik markaları ise şöyle; Zuii, Dr. Hauschka, Ecowell, Florame, Green Energy Organics, Logona, Jo Wood Organics, AveSeena, Yes to Carrots, Spiezia Organics, Simply Organic, This Works, Nvey Eco, Bioselect.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal