Mezuniyet Makyajı Nasıl Yapılmalı? Mezuniyet Makyajı Tüyoları

Mezuniyet zamanı yaklaşıyor. Genç kadınlar için en önemli organizasyonlardan biri olan mezuniyet törenlerinde nasıl makyaj yapılmalı? Mezuniyet makyajında önemli olan nedir? İşte mezuniyet için en uygun makyaj tüyolarını sizler için derledik.

02.05.2019-16:07 - (Son Güncelleme: 02.05.2019-15:56)

Mezunyet makyajının en önemli püf noktası kalıcı ve suya dayanıklı ürünler kullanılmasıdır. Bu hem makyajımızın akmasını önleyecek hem de kusursuz görünmemizi sağlayacaktır. Mutlaka makyaj bazı da kullanmalısınız.

YÜZÜNÜZ VE BOYNUNUZ AYNI RENK OLSUN

Makyajda dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan biri boyun bölgenizle yüzünüzün aynı renkte olmasıdır. Aksi halde bir bütünlük sağlayamazsınız. Göz altı koyuluğunuz varsa yine cilt tonunuzla aynı renkte bir kapatıcı sürün.

FOTOĞRAFLARDA CANLI GÖRÜNMEK İÇİN ALLIK KULLANIN 

Fotoğraflarda daha canlı olmak istiyorsanız allık kullanabilirsiniz. Yüzünüzü şekillendirmek için de kontür sürebilirsiniz. Allık ve bronzer uygularken dikkat edilmesi gereken en önemli husus ikisinin de eşit miktarda dağılmasıdır.

EYELINER'I GÖZ ŞEKLİNİZE UYGUN ÇEKİN 

Kıyafetinizie uyumlu far iyi gider. Bunun dışında damarlı göz kapaklarınız varsa kapatıcı uygulayabilirsiniz. Eyelıner'ı göz şeklinize uygun çekmeye dikkat edin. Ardından da akma yapmayan, gece boyu kirpiklerinizde kalacak bir rimel işinizi görür.

UÇUK TENLİ BİR RUJ TERCİH ETMELİSİNİZ 

Gel gelelim ruja! Mezunıyet gecesi kesinlikle ben burdayım diyen ruj kullanmayın. Uçuk tenli bir ruj sürmeniz daha hoş bir görünüm sağlar. Bunun nedeni makyajın sade görünmesi ve mezuniyet gecesinde sık sık ruj tazelemenin biraz zor olmasından kaynaklıdır. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal