Kuru Fasulyenin Cildimize Faydaları - Kuru Fasulye Maskesi Nasıl Yapılır?

Cilt lekelerini gidermek ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak için ihtiyacınız olan şeyin kuru fasulye olduğunu söylesek ne dersiniz? Şaşırtıcı ama fasulyenin cilde birçok faydası bulunuyor.

14.02.2019-17:11 - (Son Güncelleme: 14.02.2019-17:05) Kuru Fasulyenin Cildimize Faydaları - Kuru Fasulye Maskesi Nasıl Yapılır?

Cilt lekelerini gidermek ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak için ihtiyacınız olan şeyin kuru fasulye olduğunu söylesek ne dersiniz? Şaşırtıcı ama fasulyenin cilde birçok faydası bulunuyor. İşte detaylar...

İçerdiği vitamin ve mineral bakımdan vücut sağlığına oldukça faydalı olan kuru fasulyenin cildi güzelleştirdiğini biliyor muydunuz? Hatta bazı pahalı marka kremlerin içerisinde de yer alan kuru fasulyenin faydalarına gelin birlikte göz atalım...

Kuru Fasulyenin Cildimize Faydaları:

- Kuru fasulye, cildin renk tonunu eşitleyerek, parlak bir hale gelmesine yardımcı oluyor.

- Sivilceleri kurutarak cilde bakım yapıyor.

- Cildi nemlendirerek pul pul dökülmeleri önlüyor.

- Cildin gençleşmesini sağlıyor.

- Kusursuz bir görünüme kavuşturuyor.

Kuru Fasulye Maskesi

Gerekli malzemeler:

- 1 kase haşlanmış kuru fasulye

- 1 tatlı kaşığı bal

- 1 tatlı kaşığı limon suyu

- 2 yemek kaşığı zeytinyağı

Yapılışı:

Cam kasenin içerisinde kuru fasulyeleri iyice ezin ve sonrasında geri kalan malzemeleri de ilave ederek karıştırın. Ardından hazırladığınız karışımı cildinize uygulayıp yarım saat cildinizde bekletin. Sonrasında ovalayarak cildinizden maskeyi çıkartın. Cildinize nemlendirici uygulamayı unutmayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal