Kolye Modelleri

Kolye modelleri geçmişten bu yana büyük bir değişim gösterdiği için aradığınız her modeli kolaylıkla bulabilirsiniz. İşte, birbirinden güzel kolye modelleri...

14.07.2020-15:26 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-15:23) Kolye Modelleri

Klasik kolyelerden sıkıldıysanız kolyelerin anlamlarını öğrenerek ihtiyacınız olan enerjiyi boynunuzda taşıyabilirsiniz. Oldukça popüler olan kolye seçenekleri arasından hangi kolyelerin enerji vereceğini biliyor musunuz? İşte kolyeler ve anlamları hakkında merak edilen tüm detaylar…

Burçları Temsil Eden Kolyeler Nelerdir?

Burçları temsil eden kolyeler son günlerin trendleri arasında yer alan taşlardır. Bu Burcunuza göre seçeceğiniz kolyeler gün içerisinde enerjinizi yükseltecektir. Yıldızı düşük kadınların gün içinde değişen ruh hallerini dengeleyecek bu kolyeleri günümüzde her yerden satın alabilirsiniz.

Agresif koç burçlarını öfkesini dizginlemek için elmas, safir, hematit, granit ve ametist taşlı kolyeler tercih etmeli.

Boğa burcu toprak grubuna göre daha değişken bir ruh halinde sahip olduğu için günlük hayatlarında enerjileri bir anda düşebiliyor. Enerjinizi yükseltmek için turmalin ve opal taşlı kolyeler seçebilirsiniz.

İkizler burcu yıldızı en düşük ve ruh hali en değişken burçlardır. Değişen ruh haliniz hayatınızı olumsuz etkilediği için enerjisi yüksek taşlar seçmelisiniz. Sitrin, kuvars, mavi topaz ruh halinizi dengeleyebileceğiniz taşlardır.

Duygusallığı günlük hayatını büyük ölçüde etkileyen balık burçları için en uygun kolyeler mercan, tatlı su incisi, pembe kuvars ve zümrüt taşlı kolyelerdir.

Aslan burcunun dengeli ruh haline en uygun kolyeler peridot ve aventurin taşlı kolyeler olacaktır.

Gizli duygusallığıyla günlük hayatta sorunlar yaşayabileceğiniz başak burçları ametist, jasper taşlı kolyeler kullanabilir.

Hava grubu burçlarının hepsinde olduğu gibi dengesiz ruh halleri terazi burçları için de yorucu olabiliyor. Bu burçlar için en uygun kolyeler zümrüt, rodonit, malakit taşlı kolyelerdir.

Akrep burcunun enerjisini yükseltecek kolye taşları hematit, ametist ve agat taşlardır.

Ateş grubunun en rahat burçları olan yaylar enerjisi en yüksek burçlar arasında yer alıyor. Ancak sıkılgan olan bu burçlar gün içinde enerji toplamak için kalsedon, moss, yıldız safir taşlı kolye modelleri kullanabilir.

Planlı ve düzenli bir hayata devam eden oğlak burçları da yer yer dengesiz ruh hallerine kapılabiliyor. Oniks ve lal taşlı kolyeleri tercih ederek dengesiz ruh halinden kurtulabilirsiniz.
Son olarak balık burçları inci, akuvamarin, dumanlı kuvars taşlı kolyeler tercih ederek enerjilerini yükseltebilir.

Hediye Alırken Nasıl Kolye Modelleri Seçilmeli?

Kolyeler sadece aksesuar olarak değil anlamlarından dolayı da boynumuzdan çıkarmak istemediğimiz modellerdir. Her kadın boynunda anlamlı bir kolye taşımak isteyeceği için hediye alırken kolye anlamları hakkında bilgi sahibi olmanız gerekiyor. Sonsuzluk işareti, kar tanesi, hayat ağacı gibi anlamlı kolyeleri tercih edebilirsiniz.

Hangi Yakalarda Kolye Kullanılabilir?

Kolye modelleri farklı tasarımlara sahip olduğu için seçtiğiniz kıyafetle uyumlu olmayabilir. Gösterişli bir kolye kullanmak istiyorsanız V yaka kıyafetlerde tercih etmelisiniz. Sade ve şık tasarımlı kolyeleri kayık kaya parçalarla kullanabilirsiniz. Kapalı yakalarda uzun kolye modası için artık görülmüyor. Uzun kolyeleri de derin V yaka kıyafetlerle tercih etmelisiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal