Koç Boğa İkizler Yengeç Aslan Başak Günlük Burç Yorumları (20 Kasım)

Koç,boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak burçları için 20 kasım günlük burç yorumları sizler için haberimizde...

20.11.2019-10:02 - (Son Güncelleme: 20.11.2019-09:38)

Astrolojı ye göre koç,boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak burçları için 20 kasım günlük burç yorumları sizler için haberimizde...

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI(20 KASIM)

Koç: Maddi konularda seni rahatlatacak kişiler ile bir araya gelebilir birlikte iş yapabilirsin. Bugün fikirlerini hayata geçirrebilmen için çok iyi  bir gün sizler için.

Boğa: İçinizde büyük bir telaşla güne başlayablirsiniz, eksik olan durumlar sizi hem telaşlandırıyor hem de geriyor. gün içerisinde bu gerginliği yaşamaya devam edebilirsiniz

İkizler: İş hayatınızda beklediğiniz ancak bir türlü ulaşmadığınız yükseliş ile ilgili haberler alabilirsiniz. Bebeği olan ikizler için bugün biraz zorlu geçebilir.

Yengeç: Çok yakın arkadaşlarınızla görüşme yapabilirsiniz, verdiğiniz fikirler ve duygusal desteklerle onlara iyi geleceksiniz. maddi açıdan kendinizi kontrol etmelisiniz.

Aslan: Çoğunlukla maddi konuların konuşulacağı bir gündesiniz, telaşlarınız var. Haftasonuna düşündüğünüz planların hazırlıklarına başlayacaksınız.Sağlığınıza dikkat edin.

Başak: Daha hedefsel bir gündesiniz, olumsuzluklara kafa yormayı bırakıyorsunuz ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için adımlar atıyorsunuz. Bu manada güzel geri dönüşlerin olacağı bir gün sizi bekliyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal