Kim Kardashian’ın Güzellik Sırları

Kim Kardashian sansasyonel geçmişi kadar güzellik sırlarını en etkili uygulayan bir ikon olarak tüm dünyaca tanınmaktadır. Peki, Kim Kardashian’ın güzellik sırları nelerdir?

22.06.2020-17:18 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-17:16) Kim Kardashian’ın Güzellik Sırları

Sadece doğal ürünleri değil aynı zamanda yeni teknoloji ürünlerini cesurca uygulamaktadır. 3 çocuk annesi olmasına rağmen Kim Kardashian’ın bu kadar güzel olması tüm kadınları Kim Kardashian’ın Güzellik Sırları konusunda araştırmaya teşvik etmektedir.

Vücut Yağı

Spor yapmak günlük hayatının bir parçası olan Kim Kardashian spora başlamadan önce vücuduna uygun olan bir yağ kullanarak yağ yakımını kolaylaştırmakta ve selülitlerinden kurtulmaktadır. 3 çocuk annesi olmasına rağmen hiç selüliti olmamasının sırrı burda yatmaktadır.

Lazer

Kim Kardashian eli de dahil olmak üzere kırışmaya ve doku azalmasına meyilli bölgeleri için lazer yaptırmaktadır.

Bel İnceltici Kemerler

Kim Kardashian’ın vücudunu çarpıcı kılan özelliği belinin vücuduna göre ince olmasıdır. Bunu sağlamak için spor yapmanın yanı sıra inceltici kemerler kullandığını da bildirmektedir.

Mikrodermabrazyon

Güneşlenmeyi çok seven ve her seferinde etkileyici bikinili pozlar veren Kim Kardashian evde kendisinin uyguladığı ve cildin üst tabakasını soyan Mikrodermabrazyon yöntemi ile güneşe bağlı ortaya çıkan hasarlardan ve izlerden cildini arındırmakta ve pürüzsüz bronz bir cilde sahip olmaktadır.

Peeling ve Gül Kokusu

Kim Kardashian her yıkamadan sonra sıcak suyla ıslatılmış bir bez ile cildini silmektedir ve böylece bir nevi peeling yapmaktadır. Cilt doktoru nerdeyse ikinci adresi gibidir, her tür cilt sorununu veya kullancağı ürünü mutlaka doktorunun tavsiye ile yapmaktadır. Gül içeren nemlendiricilerin yanı sıra uyumadan önce gül tütsüsü yapmaktadır.

Kırışıklık Önleyici Tedbirler

Kırışıklık önlemede en çok Retinol içeren ürünleri öneren Kim Kardashian, nemlendirici kullanımının önemini sık sık vurgulamaktadır. Cildin her yerinin nemli olmasını ama özellikle göz altlarına uygun bir nemlendirici kullanılmasını tavsiye eden Kim Kardashian, Retinol içeren krem kullanımının nemlendirici kullanımı da zorunlu kıldığını hayranları ile paylaşmaktadır.

Makyajda Kontor Uygulaması

Kim Kardashian’ın Güzellik Sırları konusunda en çok merak edilen çarpıcı yüz hatlarını nasıl ortaya çıkardığıdır. Makyaj ürünlerinden sonuna kadar faydalanan Kim Kardashian nemlendirilmiş cildine önce bol miktarda fondöten, üzerine pudra ve en solarak kapatıcı kullanmaktadır. Tüm bunların ardından göz kapaklarının altından tüm elmacık kemiklerine, burnunun üstündeki çizgi boyunca kaş ortasına düz bir hat şeklinde ve oradan da alnına doğru genişleyen şekilde ve en son olarak da alt dudaktan çeneye doğru genişleyen açık renk kontorlar yaparak vurgu oluşturmaktadır. Bu kontur’ları yumurta şeklindeki bir makyaj süngeri ile makyajın üzerine dağıtmakta ve pürüzsüz hale getirmektedir.

Kendin-Yap Tarzı Saç Renkleri Uygulamaları

Kim Kardashian’ı sarıdan pembeye her renk saçla görmek mümkün olmuştur. Doğal ve pratik uygulamaları bizzat uygularken değişik sonuçlar almaktan heyecan duyduğunu belirten Kim Kardashian pembe saç rengini sarıya döndürmek için şampuanına C vitamini ekleyip 20 dakika bekledikten sonra bebek pembesi bir renk elde ettiğini görünce hayal kırıklığına uğramak yerine bu rengi sevmiş ve kullanmaya devam etmiştir; hayranlarından da ekstra beğeni toplamıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal