İşte Bağırsaklarınızı Tertemiz Yapacak 2 İçecek!

Bağışıklık sisteminin güçlenmesi için bağırsaktaki toksinlerin temizlenmesi gerekmektedir. Bunun için doğanın bizlere sunduğu bazı doğal içecekler yardımcımız olacak . Peki onlar hangileridir?

30.11.2019-10:17 - (Son Güncelleme: 30.11.2019-09:48)

kolonlar, sindirim sisteminin önemli bir parçasıdır ve sağlıklı bir şekilde temizlenmesi gerekir. Bunun için doğanın bizlere sunduğu bazı doğal içecekler yardımcımız olacak . Peki onlar hangileridir?

BAĞIRSAKLARI TERTEMİZ YAPAN 2 İÇECEK

Öncelikle herhangi bir kolon temizliği programına başlamadan önce, özellikle bir ilaç kullanıyorsanız ya da bir sağlık sorununuz varsa, doğru rehberlik için doktorunuza danışmanız gerekir.

Kolon temizliği için yapabileceğiniz en iyi şey bol su içmektir . Bir günde en az 10 ila 12 bardak su içmek şarttır. Düzenli su tüketimi, vücudunuza doğal bir şekilde zararlı toksinleri atar. Suyun yanı sıra taze meyve ve sebze suları da içebilirsiniz. Taze elma suyu, kolon temizliği için en iyi ev ilaçlarından biridir. Elma suyunun düzenli aralıklarla sık tüketilmesi bağırsak hareketlerini teşvik eder, toksinleri yıkar ve sindirim sisteminin yanı sıra karaciğer sağlığını da iyileştirir.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal