Hazımsızlık Sorununa Birebir! Şeftali Suyu Şifa Deposu

Çok sevdiğimiz şeftalinin faydaları neler? Lif açısından oldukça zengin olan şeftalinin sağlığa faydalarını biliyor musunuz. Cilde iyi gelen mineraller de içeren şeftalinin mucizevi faydalarını sizler için derledik!

01.06.2019-10:46 - (Son Güncelleme: 01.06.2019-10:16)

Vitamin ve mineral dolu şeftali lif bakımından zengin bir meyvedir. Uzak doğu ülkelerinde mucizevi meyve olarak bilinen bu enfes meyve göz sağlığından tutun da cilt sağlığına kadar pek çok konuda fayda sağlamaktadır

C VİTAMİNİ AÇISINDAN OLDUKÇA ZENGİNDİR 

Dünya'da en çok Uzak Doğu ülkelerinin severek tüketiği bir besindir. Hücreleri yenileme özellikleri bulunan şeftali C vitamini açısından oldukça zengin bir meyvedir. Bu da kas ve kemik gelişimine katkı sağlamaktadır. 

HAZIMSIZLIĞA ÇOK İYİ GELİYOR   

Çok zengin lif içermektedir. Bu özelliği sayesinde de mide sindirimi kolaylaştırmaktadır. Bunun yanında vücudun enerji oranını arttırmaktadır. Yemeklerden sonra yaşanan hazımsızlık ve şişlik problemlerinin giderilmesine destek olur. 

ADET DÖNEMLERİNDEKİ  KANSIZLIĞA İYİ GELMEKTEDİR   

Adet dönemlerinde kadınlarda ve gelişme çağındaki çocuklarda görülen kansızlık demir eksikliğinden sebepli ortaya çıkar. Uzmanlar bu dönemlerde şeftali suyunu önermektedir.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal