Evdeki Küçük Sinekleri Sirke İle Uzaklaştırın

Evin içerisinde özellikle mutfaklarda sık gördüğümüz minik sineklerden siz de şikayetçi misiniz? Onları pratik yollardan evden uzaklaştırmak için yapmanız gerekenleri sizin için derledik.

04.11.2019-12:08 - (Son Güncelleme: 04.11.2019-11:54)

Evde uygulayacağınız birkaç kolay teknik ile siz de bu sineklerden tamamen kurtulabileceğinizi biliyor muydunuz? Küçük ama mide bulandıran sineklerin etrafınızda sofranızda gezinmesini istemiyorsanız gelin size önereceğimiz pratik yönteme kulak verin.

ETKİSİNİ HEMEN FARK EDECEKSİNİZ 

Bir litre suyun içine iki kaşık sirke, bir kaşık şeker, birkaç damla bulaşık deterjanı doldurun ve karıştırın. Bu karışımı kaselere koyarak sineklerin olduğu yerlere bırakın. Bir kabın içiersine birkaç parça tatlı meyve koyarak, üstünü streç filmle güzelce kapatın. Filmin orta yerine ufak bir delik açın. Sinekler meyvenin kokusuna gelecektir, bu delikten girseler bile geri çıkmakta zorlanacaklardır. Lağım sineklerini engellemek için lavaboya çamaşır suyu dökmek bu bölgeyi temiz tutar. Fakat hiçbir şekilde çamaşır suyu ve amonyağı karıştırmamaya özen gösterin, çünkü ikisi ölümcül olabilecek bir gaz üretirler.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal