Evde Nişan Masası Nasıl Hazırlanır?

Özenle hazırlandığınız bu güzel gün için hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsanız, yazımızı mutlaka okumalısınız. Nişan masası nasıl hazırlanır? Nasıl süslenmeli?

16.11.2019-11:22 - (Son Güncelleme: 16.11.2019-10:51)

Son zamanlarda söz ve Nişanı evde aile arasında yapmak hızla arttı. Gençler daha minimal olmasını tercih ediyor ama bu demek değil ki özensiz bir gün olacak. Elbette yine en iyi şekilde hazırlanılacak, peki nişan masası nasıl hazırlanmalı?

NİŞAN MASASI NASIL HAZIRLANIR?

Yorucu fakat eğlenceli hatta unutamayacağınız anılarınıza yenilerini ekleyeceğiniz bir yol seçtiniz. Emin olun her şey hazırlanıp geriye baktığınızda ne kadar da değdiğini göreceksiniz.

İlk Aşama: Nişan masanızın renk ve konsept seçimi ahşap ya da kütük konseptli yani rustik bir konsept mi seçeceksiniz yoksa daha çok tüller, balonlar, şamdanlar ile şık bir konsept mi seçeceksiniz buna karar vermelisiniz.

İkinci Aşama: Kullanılacak aksesuarları araştırmak olmalı,doğru ve uyumlu renkler de seçilirse eğer nişan masanızın görünümü en çok etkileyecek malzemelere geldi sıra. Mumlar, balonlar, vazolar, karşılama panosu, isimlik, şamdanlar, çiçekler… Sizin tercihiniz hangisi?

Üçüncü Aşama: Nişan tepsisi ve seti olacaktır, masanızın konseptine uygun olamsına özen gösterilmeli

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal