Uyurken Sizi Zayıflatacak Kür Tarifi

Zayıflamak ve kilo vermek isteyenler için hem gündüz hem gece kilo vermenizi sağlayacak yeşil kür tarifi ile karşınızdayız.

14.11.2019-16:49 - (Son Güncelleme: 14.11.2019-16:47)

Maydanozun zayıflamadaki mucize gücünü kullanarak gece uykuda bile kilo vermeniz mümkün olacaktır. İşte, maydanozlu zayıflama kürü…

MAYDANOZLU YEŞİL KÜR

Boş bir çelik tencere içine ortalama 3 bardak su koyun. Ardından maydanozları sapları ile birlikte tencerenin içine yerleştirin ve kısık ateşte 2-3 dk kadar kaynatın. Kaynattıktan sonra maydanozları, 10 dk demlenmeye bırakın. Hazırlamış olduğunuz maydanoz suyunu ılıdıktan sonra öğünlerinizde bir saat evvel tüketebilirsiniz. Bu karışımı gece yatmadan bir saat evvel tüketen kişiler yağ yakıcı etkisinin olduğunu açıklıyor. Herhangi bir yan etkisine karşı, kullanmadan evvel bir uzmana danışabilirsiniz. Maydanoz suyunun siz uyurken yağ yakıcı etkisini göstermesini diliyorsanız uyumadan 2 saat evvel hiçbir şey tüketmemeniz gerekir. Aç karnına tüketeceğiniz bir bardak maydanoz suyu, siz uyurken de kilo vermenizi ve yağlarınızın çabuk bir biçimde yakılmasını sağlatacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal