Doğal Saç Açma Yöntemleri

Saç renginizden sıkılmış değişiklik yapmak istiyorsanız eğer bunu kimyasal maddelerden uzak durarak evde deneyebileceğiniz doğal yöntemlerle de yapmanız mümkün.

27.03.2020-16:07 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-16:54) Doğal Saç Açma Yöntemleri

Her kadın saçında sürekli değişiklik yapmak ister. Fakat bunu yaparken kimyasalların saçını yıpratmasından oldukça korkar. Saçınıza zarar vermeden doğal yöntemlerle yapabileceğiniz saç açma işlemleri haberimizde...

PAPATYA ÇAYI

Boya ve kimyasal kullanmadan saç rengi açmanın vazgeçilmez yöntemidir papatya çayı. Bir avuç kadar papatya çayını ayırın ve 4 su bardağı su ile kaynatın. Kaynatma işlemi bittikten sonra 10-15 dakika kadar iyice soğuması için bekleyin. Çay soğuduktan sonra saçınıza uygulayın. Bir süre güneşte beklerseniz etkisini daha hızlı görürsünüz.

LİMON

İki limonu ortadan ikiye bölüp, bir kapta tuttuğunuz suyun içine sıkın. Elde ettiğiniz karışımı, isterseniz duş aldığınız sırada saç maskenizin içine katabilirsiniz.Tıpkı papatya çayı yönteminde olduğu gibi güneş, yine saç renginizin açılma sürecini hızlandıracak.

TARÇIN

Bir tutam tarçını saç kreminize ekleyin. Saçınıza sürün ve durulamayın. Bone takıp; uyuyun. Ertesi gün saçlarınızda doğal ışıltılar ile uyanacaksınız.

SODA

Soda, saçlarınızın rengini açmakta yardmcı olurken aynı zamanda ona sağlıklı ışıltılar da katacak. Şampuanınızın içine biraz soda ekleyin ve saçınızı iyice yıkayın. Düzgün duruladığınızdan emin olun.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal