Daha Uzun Görünmenin Yolları

Çoğu kadın uzun boylu olmak ister ancak maalesef bu herkes için mümkün değildir. Özellikle Türkiye'de kadınların boy ortalaması 1.60'dır. Kısa boylu kadınlar da kendilerine uygun kombinler ve doğru kıyafet seçimleriyle daha uzun görünebilirler.

01.01.2019-14:54 - (Son Güncelleme: 01.01.2019-14:47) Daha Uzun Görünmenin Yolları

Çoğu kadın uzun boylu olmak ister ancak maalesef bu herkes için mümkün değildir. Özellikle Türkiye'de kadınların boy ortalaması 1.60'dır. Kısa boylu kadınlar da kendilerine uygun kombinler ve doğru kıyafet seçimleriyle daha uzun görünebilirler. İşte detaylar...

DAR VE KISA BOYLU PANTOLONLARI TERCİH EDİN

Dar ve kısa boylu kot pantolonlar tercih etmelisiniz. Yüksek belli bir crop ve vücudunuzu saracak bir kot sizi daha uzun gösterecektir. Boru paça veya İspanyol paça pantolonlar sizi daha uzun gösterecek.

UZUN HIRKALAR GİYİN

Uzun hırkalar sayesinde daha uzun boylu görünebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek şey giydiğiniz hırkanın büyük olması ve hırka ceplerinin genişliği. Bedeninize uygun ve küçük cepli bir hırka sayesinde boyunuza birkaç santim kazandırabilirsiniz.

TİŞÖRTÜ ETEĞİN İÇİNE VERİN

Eteklerin üzerine giyeceğiniz bol ya da uzun tişörtleri eteğin içine almayı deneyin. Bu sizi daha uzun gösterecektir. Elbiseler dar olmalı, etek üzerine giyilen tişörtler tek renk tercih edilmelidir.

SİVRİ BURUN AYAKKABI TERCİH EDİN

Sivri burunlu ayakkabılar boyunuzu uzun gösterecektir. Eğer bilekten bandlı ayakkabıları seviyorsanız da ayakkabının ten rengi olması önemlidir.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal