Büyük Göğüslü Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

Büyük göğüsler bazen genetik bir miras bazen de bir rahatsızlığın sonucu olarak ortaya çıkabiliyor. Büyük göğüsler uygun kıyafet seçimi yapılmadığı takdirde hoş olmayan bir görüntü verebilmektedir. İşte "Büyük Göğüslü Kadınlar Nasıl Giyinmeli?" sorusunun yanıtı...

03.07.2020-17:01 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-16:55) Büyük Göğüslü Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

Günümüzde estetik operasyonlar göğüslerdeki rahatsız edici fazlalıklardan kurtulmanın bir yoludur.

Ancak estetik operasyon herkesin tercihi olmayabilir. Bu koşulda bile üzülmeye gerek yoktur zira uygun kıyafetler ile büyük göğüslü kadınları rahatlatacak imkanlar yaratılabilmektedir. Zira hem günün modasına uygun hem de büyük göğüslü kadınlar nasıl giyinmeli sorusuna yanıt olan son derece çeşitli seçenekler bulmak mümkündür.

Artık hemen her çeşit vücut kusuru kıyafet tercihi ile düzeltilebilmektedir; büyük göğüslü moda ikonları büyük göğüslü kadınlar nasıl giyinmeli konusunda kadınlara yol gösterici ipuçları vermektedir.
Göğüsleri küçük göstermek için büyük göğüslü kadınlar nasıl giyinmeli, aşağıda maddeler halinde derlenmiştir:

Blazer Ceketler
Şık bir pantolon üzerine giyilen hafif bol bir blazer, spor görüntünün yanı sıra dikkati göğüslerden uzaklaştıracaktır.

V yaka
V yaka kadın vücudunu en zarif ve en güzel gösteren yaka türüdür. Bu yaka türü şekil itibariyle aşağı doğru daralmasından dolayı göğüsleri küçük gösteren bir etki bırakır.

Balıkçı Yaka
Bazen bunaltıcı bir his verse de, balıkçı yaka her hangi bir kıyafet, dikkatleri gögüslerden kesinlikle uzaklaştırmaktadır. Beli açıkta bırakan kısa bir balıkçı yaka bluz veya tişört bir kot ceketle ve uygun kolyelerle süslendiğinde oluşan görüntü harika olabilmektedir.

Aynı Desenli Ama Parçalı Giyim
Parçalı giyim büyük göğüslü bayanlar için en güzel sonuçları veren stildir; aynı desene sahip ama farklı beden ölçülerine sahip alt ve üst parçaların kombinlenmesi ile küçük göğüs algısı yaratmak mümkündür.

Üst Bedende Katlı Ve Parçalı Giyim
Üst bedenin bölgelere bölünmesi ve her bölge için farklı bir parça giyilmesi ile yine dikkatleri göğüslerden uzaklaştırmak mümkündür.

Aksesuar Kullanımı
Aksesuarlar göğsü daha da büyük göstermekten uzak, sade ve düz hatlı ama etkileyici parçalardan seçilmelidir.

Parlak Kumaş Kullanılmaması
Parlak kumaşlar genişleyici etki yaratır, bu itibarla parlak kumaş tercih edilmemelidir.
Belde Kemer Kullanımı
Belde kemer kullanımı vücudu derli toplu gösterir. Üst kısmı hafif hacimli elbiseler kemerle kombinlendiğinde şık ve düzgün bir görüntü yakalanır.

A Etekler
Eğlenceli görüntüleriyle A etekler özellikle günümüzde oldukça yaygındır. Yüksek bel A etekler kısa bir tişört ile kombinlenerek ferah ve zarif görünmek mümkündür.
Yüksek Bel Pantolon veya Etekler
Yüksek bel tercihi vücudun üst tarafına daha az alan bırakarak göğüs bölgesini küçük gösterir

Fransız Usulü Katlama
Düşük bel ile modern görünüm ve aynı zamanda küçük göğüs görüntüsü sağlamak da mümkün. Bol kesim bir tişörtün bir tarafı blue jeanin içinde diğeri dışarda olacak şekilde kullanılır. Üst tarafta güzel bombeler oluşurken güzel blue jean ile bacaklar vurgulanmış olur.

İpeksi kıyafetler
İpeksi kıyafet tercihleri vücut hatlarını ferahlatıcı bir dinamizm ile saklar. Yaz aylarında kullanılabilecek tek parça, boyundan ince askılı kıyafetler bele takılan kemerlerle süslenebilir. Kışı ise kendinden fularlı ipeksi bir bluz bir ceket ile kombinlenebilir.

Hafif Bol Bir Tulum
Hem spor hem de göğüs bölgesindeki düz parçası ile büyük göğsü en iyi kamufle eden tercih olacaktır. Ancak kenarlardan göğsün taşmaması için bedeninin iyi seçilmesi gerekir.

Göğüs Toparlayıcılar
Büyük göğüslü kadınlar için özel tasarlanan göğüs toparlayıcı sütyenler her kıyafetin altında hem görüntü hem de göğüslerin deformasyona uğrayıp daha da büyük görünmemesi için kullanılabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal