Bel Çantası Modelleri

Bel çantası modelleri, Bel çantası fiyatı ne kadar? Bel çantası nasıl takılır? gibi soruların yanıtını sizler için derledik. İşte detaylar...

03.07.2020-16:55 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-16:50) Bel Çantası Modelleri

Deri, zincirli, su geçirmeyen, hologram, rugan, deri gibi birçok modeli olan çantalar herkesin rahatlıkla kullandığı aksesuarlardan biri olmuştur.

Hologram Çantalar
Bel Çantası Modelleri: İlk olarak 90’lı yıllarda çıkan çanta modelleri günümüzde tekrar kullanılmaya başlanmıştır.

Salaş bir tarza sahip olanlar bellerine taktıkları çantayla spor bir görünüme sahip olmaktadır. Bol paça kumaş ve ceketlerin üzerine takılması hem spor hem şık bir görünüm oluşturmaktadır. Klasik renklerden ziyade hologram tarzı bel çantalarını da kullanılmaya başlanmıştır.

Hologramın oluşturduğu üç boyutlu görünüm ve perspektif çantayı dikkat çekici hale getirmektedir. Işığın kırılarak gelmesi güneşli ortamlarda farklı renklere bürünmektedir. Hem gündelik alanlarda hem de parti ve eğlencelerde giyilecek kombine göre renk ve cinsleri değişmektedir. Bu tarz çantaları genel olarak genç kesim tercih etmektedir.

Deri ve Rugan Modeller
Bel Çantası Modelleri: En çok kullanılan modellerden biri de deri çantalardır. Bu çantalar sokak modasına uygun olarak kullanılmaktadır. Arkadaşlarınızla buluşmaya giderken veya yürüyüşe çıkarken kullanabileceğiniz bir parça olacaktır.

Beyaz elbisenin üzerine siyah bel çantası hem elbisenin bel kısmını ortaya çıkaracak hem de spor bir hava verecektir. Deri pantolon ve taytlarla beraber kullanabileceğiniz bir modeldir. Uzun salaş hırkalar, kazak ve gömleklerde dikkat çekici duracaktır. Aynı zamanda kısa bluz ve mavi kot pantolon üzerine renkli deri bel çantası kıyafeti modern bir hale getirir.

Çizgili kazak ve deri eteklerin yanına aksesuar olabilecek en önemli parçalardan biridir. Deri bel çantalarını tamamlayan diğer bir etken de zincirli tasarımlardır. Sokak şıklığının vazgeçilmez eşyalarından biridir. Daha çok davet ve organizasyonlarda takılan rugan modeller ciddi ortamlarda kullanılmaktadır.

Parlak deri anlamına gelen rugan parçalar güzel bir gece elbisesi ve eteğin üzerine şık bir etki oluşturacaktır. Ancak rugan bel çantası takıyorsanız biraz daha sakin kıyafetler tercih edilmelidir. Hem çantayı parlak hem kıyafetinizi parlak seçerseniz dışarıdan abartılı duracaktır. Aynı zamanda dikkat dağınıklığına sebep olacaktır. Hangi tarafı öne çıkartmak istiyorsanız çanta seçimini de ona göre yapmalısınız.

Kumaş ve Su Geçirmez Modeller
Bel Çantası Modelleri: Bu tarz çantalar daha çok doğa ve ormanlık yerlerde kullanılmaktadır. Diğer modellere göre daha rahat ve salaş bir parçadır. Aynı zamanda su geçirmez özelliği ile karşılaşacağınız sulu bir ortamda eşyalarınız güvende olacaktır. Çantanın birçok yerinde yer alan bölmeleriyle aksesuarlarınızı rahat bir şekilde koyma imkanı bulacaksınız.

Desenli Modeller
Kişinin tercihine ve zevkine göre değişiklik gösteren bu çantalar aynı zamanda desenli modelleriyle de dikkat çekmektedir. Daha çok kamuflaj ve koyu renklerindeki desenler kullanılmaktadır. Ancak açık renkli ve parlak modelleri de mevcuttur. Kahve tonlarında giyeceğiniz elbise veya pantolonun üzerine haki desenli bel çantası hoş bir etki yaratacaktır. Aynı zamanda siyah bir eteğin üzerine beyaz siyah desenlerinde bir çanta kombini tamamlayacaktır. Desenli tonlar genel olarak eğlenceli ortamlarda kullanılmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal