Bu Yazın Favori Mayo ve Bikinileri

Renkler, desenler, derin kesimler ve işlemeler...Yaz aylarının vazgeçilmez parçaları mayo ve bikiniler...

26.03.2020-14:57 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-14:53) Bu Yazın Favori Mayo ve Bikinileri

2020 yaz sezonunda modayı plajda da sürdürmeniz mümkün. Bu senenin favori modellerini ve renklerini sizler için derledik.

TEK PARÇANIN ŞIKLIĞI

Derin kesimlere sahip bir mayo, hem bacak boyunuzu uzatacak hem de plajlarda oldukça şık görünmenizi sağlayacak. Bu trend mayolar sadece sizin güzel gözükmenizi değil; aynı zamanda rahat etmenizi de sağlıyor.

UYUM İÇİNDE

Bu sezon en çok göreceğimiz trendlerden biri ise; bikini rengi veya deseninde bikin üstü, kimono ya da elbise parçaları kullanmak. Tüm görüntünüz ile bir uyum yakaladığınız bu plaj kombininde, desenlerin içerisinden seçtiğiniz bir renkte bir terlik mutlaka edinmelisiniz.

HALTER YAKA

Halter yaka bikini üstleri, bronzlaştığınızda kullanmanız gereken parçalardan bir tanesi. İyice bronzlaştıktan sonra tercih ettiğiniz bu bikini üstü, böylece arkasında yoğun bir iz bırakmayacak. Oldukça şık olan halter yaka bikini üstleri, doğru kombinlendiğinde günlük şıklığınızı plajlara taşıyacak.

NEON VE CANLI RENKLER

Bir döneme damgasını vuran neon ve canlı renkler trendleri; bikini ve mayo trendlerine de dokunuyor. Yazın canlı havasını bikininizde taşımak istiyorsanız; bu iç açıcı renkleri tercih edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal