Bu Senenin Allık Trendleri Çok Renkli

Makyajın en sevilen malzemesi allık olabilir. Çünkü yanağınıza değen o renk ile ifadeniz bir anda değişir, sizde kendinizi daha iyi hissedersiniz. Peki bu senenin trend allık renkleri neler? İşte severek kullanacağınız trend allık renkleri…

27.06.2020-17:06 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-16:32) Bu Senenin Allık Trendleri Çok Renkli

Yorgun olduğumuzda cildimizi canlı göstermek için allık süreriz. Uykulu olduğumuzda allık süreriz. Allığın yüze kattığı canlılık ve tazelik tartışılmaz. Üstelik bronz allığı elmacık kemiklerinin altına uygulayarak basit bir yüz kontürleme işlemi yapmak için de kullanabilirsiniz. 2020 allık trendleri arasında bej ve tonları, pembeler ve elbette vazgeçilmez şeftaliler yer alıyor.

TREND ALLIK RENKLERİ

Dore ışıltılara sahip şeftalimsi pembe bir renkler bu sene allıklarda oldukça trend. Bu allığı her ten rengine sahip insanlar kullanabilir. Çünkü herkese yakışabilecek bir renktedir. Altın ışıltılı derin mercan rengindeki allıklarda bu sene tercih edilen allık renklerinden biridir.  Çok renkli bir renktir. Özellikle yaz aylarında ortalığı kasıp kavuracak gibi görünüyor.

Pembemsi gül kurusu, çilek kırmızısı, çilek pembesi gibi farklı tonlara sahip allıklar bu sene çok kullanılacak gibi görünüyor. Bu renkteki allıklarda hem bronz tende hem de beyaz tenli insanlarda oldukça güzel duracaktır. Bu senenin yeni renklerinden biri olan ışıltılı kırmızımsı kahve tonunda özellikle esmerler ve buğday tenliler için çok ideal bir renk.

Yeni renklerden biri de ışıltılı bej rengindeki allıklar. Her tene yakışabilecek bir allık. İçindeki çok az pırıltılar vardır ve bu sayede cildi sağlıklı ve aydınlık gösterecektir. Mat açık pembe allıklar, bu senenin en moda allık renklerinden biridir. Uygulandığı anda sizi romantik bir görünüme kavuşturur. Beyaz tenliler için mükemmel bir allık rengi olduğunu söyleyebiliriz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal