Akrep Burcunun Fiziksel Özellikleri

24 Ekim ile 23 Kasım arasında doğan kişiler akrep burcu olur. Akrep burcu Mars ve Plüton gezegenleri tarafından yönetilir. Peki, Akrep burcunun fiziksel özellikleri nelerdir?

18.07.2020-14:59 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-14:57) Akrep Burcunun Fiziksel Özellikleri

Akrep burcunun uğurlu sayısı 9’dur. Uğurlu günü ise Salı günüdür. Akrep burçlarının en anlaşamadığı kişiler boğa burcuna mensuptur. Hayatta en çok değer verdikleri şey arzularıdır.

Akrepler başladıkları hiçbir işi yarım bırakmamaları ile tanınırlar. Yüz ifadelerinden sevgileri ve nefretleri kolayca anlaşılır. Daima kendi bildiklerini savunan akrepler tartışmalarda uzlaşma yanlısı olmazlar. Ukala ve kendini beğenmiş gördükleri insanlardan uzak dururlar. Şüpheci olmaları ile dikkat çekerler. Cinsellik akrep burcu kişilerin hayatında oldukça büyük yer kaplar. Fikirlerini kolayca değiştirmeyen akrepler inandıkları bir konuyu sonuna kadar savunurlar. Peki akrep burcunun fiziksel özellikleri nasıldır? Gelin birlikte öğrenelim...

Akrep Burcunun Fiziksel Özellikleri

Akrep burcunun fiziksel özellikleri oldukça değişiklik gösterebilir. Orta boylu veya uzun boylu akreplere rastlanabilir. Bedenleri kalın olsa bile biçimli olmaları ile beğenilirler. Akrep burcu kişilerin yüzleri yuvarlak olur. Saçları koyu renkli ve gür olur. Çoğunlukta dalgalı ya da kıvırcık saçlara sahip olurlar. Akreplerin yüzlerine baktığınızda ilk dikkat çeken yerleri delici bakışları olur. Öne çıkıntılı burunları dikkat çeker. Yanaklarında kırmızılıklar olabilir. Geniş dişlere sahip olan akrep burçları diş sağlığı konusunda hassastır. Dişleri erken dökülmeye yatkın olur. Boyunları kalındır. Fiziksel özelliklerinden kişilik özelliklerinin yansımaları barınır.

Akrep Burcu Kadınının Fiziksel Özellikleri

Akrep burcunun fiziksel özellikleri tam dişi olarak nitelendirilen fiziksel özelliklere sahiptir. Oldukça güzel bir fiziğe ve yüze sahip olabilirler. Derin bakışlarıyla karşısındaki kişileri etki altına alabildikleri gibi bazı kişilere rahatsızlık da verebilirler. Geniş ve açık alana sahip olurlar. Akrep burcu kadınlarının oval yüz hatları vardır. Çene yapıları genellikle köşeli olur. Dolgun dudakları ile beğenilirler. Akrep burcu kadınları bir ortama girdiklerinde yürüyüşleri ile herkesin dikkatini çekerler. Akrep burcu kadınları yemekleri oldukça düşkün olduğu için bazıları tombul bir vücut yapısına sahip olabilir. Giyim konusunda oldukça özelliği olan akrep burcu kadınları kıyafetlerini çoğunlukla koyu renklerden tercih ederler. Ne giyerlerse giysinler çekici olabilme yetenekleri vardır. Akrep burcu kadınları modaya aşırı şekilde düşkündür.

Akrep Burcu Erkeğinin Fiziksel Özellikleri

Akrep burcunun fiziksel özellikleri içinde yer alan çekicilik akrep burcu erkekleri için de geçerli. Akrep erkeklerinin en dikkat çekici yerleri genellikle gözleri olur. Bakışları ile bir insanı kolaylıkla etki altına alabilirler. Akrep burcu erkeklerinin çene yapıları köşelidir. Dolgun dudakları ile kadınların ilgisini çekmeyi başarırlar. Çoğunlukla orta veya uzun boylu olurlar. Akrep burcu erkekleri ince bir bedene sahiptir fakat sağlıksız yiyeceklere olan meyillerinden dolayı fazla kilo alabilirler. Akrep burcu erkekleri giyim konusunda modaya güvenir ve takip ederler. Akrep kadınları gibi koyu renklerde giyinmeyi tercih ederler. Akrep erkekleri koyu renkler ile oldukça dikkat çekici görünmeyi başarabilmektedirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal