5 Adımda Yaşlanmayan Dudaklar

Cilt bakımında en ihmal edilen bölge şüphesiz ki dudaklar oluyor. Halbuki erken yaşlanma belirtilerinin kolayca meydana çıktığı dudak ve dudak çevresi en çok önem verilmesi gereken bölgelerden biri.

15.01.2019-12:52 - (Son Güncelleme: 15.01.2019-12:49) 5 Adımda Yaşlanmayan Dudaklar

Cilt bakımında en ihmal edilen bölge şüphesiz ki dudaklar oluyor. Halbuki erken yaşlanma belirtilerinin kolayca meydana çıktığı dudak ve dudak çevresi en çok önem verilmesi gereken bölgelerden biri. Yaşlandıkça doku kaybına uğrayan dudaklar dolgunluğunu kaybederken dudak çevresinde ince çizgiler meydana gelebiliyor. Daha genç, pürüzsüz ve dolgun dudaklara sahip olmak için 5 yaşlanma karşıtı bakım:

DUDAK ÇEVRENİZE ÖZEN GÖSTERİN: Her gün uyguladığınız genel bakımlarınızı uygulamayı sürdürürken dudak çevrenize ekstra özen göstermeyi de ihmal etmeyin. Normalde ürünleri yüze uygularken, dudak çevresini ve çizgisini gözden kaçırırız. Bu bölgeye ürünleri masaj yaparak yedirin.

DUDAK SERUMU: Yalnızca cildiniz için değil, gelişen teknoloji ve bakım anlayışıyla artık dudaklarınız için de özel serumlar bulunmakta. Daha genç bir görünüm elde etmek için kırışıklık karşıtı ya da kolajen bazlı serumlar kullanın.

KİMYASAL PEELİNG: Kimyasal peeling dudak çevresindeki ince kırışıklıklar için en etkili uygulamalardan. İsterseniz kendi bakım dolabınızdaki daha hassas ürünlerden ya da profesyonel bakım seanslarına giderek dudak çevrenizi yenileyebilirsiniz.

NEMLENDİRİCİ: Dolgun, genç ve bakımlı dudaklar deyince tabii ki nemlendiriciyi atlayamayız. Kuru dudaklar ve dudak çevresi yaşlanmaya karşı savunmasız kaldığı için yanınızdan asla dudak nemlendiricinizi eksik etmeyin.

GÜNEŞ KORUYUCU: Güneşin zararlı ışınları, cildinize olduğu gibi dudak ve dudak çevrenizi de olumsuz etkiliyor. Hem yaz hem kış, SPF özellikli bir dudak bakım ürününü çantanızdan ayırmayın, ürünü dudak çizginize de denk gelecek bir biçimde sık sık kullanın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal