JBL Tour Pro 2 özellikleri neler? JBL’in yeni kulaklığı Tour Pro 2 yepyeni özelliklerle geliyor

Müzik dünyasının dikkat çeken şirketlerinden olan JBL’in yeni kulaklığı Tour Pro 2 yepyeni özelliklerle geliyor. Peki JBL Tour Pro 2 özellikleri neler? İşte kulaklığın dikkat çeken detayları...

02.09.2022-13:56 - (Son Güncelleme: 02.09.2022-13:56) JBL Tour Pro 2 özellikleri neler? JBL’in yeni kulaklığı Tour Pro 2 yepyeni özelliklerle geliyor

Son yılların popüler cihazları arasında yer alan kablosuz kulaklıkların başarılı üreticilerinden JBL, yeni kulaklık modeli JBL Tour Pro 2’yi duyurdu. LED ekranlı şarj kutusu, Aktif gürültü önleme (ANC), uzun ömürlü kullanım gibi bir çok dikkat çekici özelliğe sahip olan JBL Tour Pro 2 modelinin siyah ve vine renk seçenekleriyle satışta olacağı tahmin ediliyor. 

JBL Tour Pro 2 özellikleri neler?

10 dakikalık şarj ile 5 saate kadar kullanım sağlayan JBL Tour Pro 2 kulaklığında uyarlanabilir gürültü önleme, Bluetooth 5.3 LTE uyumluluğu, 10 mm sürücüler ve genel olarak 40 saate kadar çalma süresi,  şarj kutusunda LED dokunmatik ekranlı kontrol paneli gibi özellikleri bulunuyor. Kulaklığın özellikle şarj kutusunda bulunan LED ekranda müzik çalması, arama alması, kulaklıkları ayarlaması mesaj ve bildirim seçeneklerini ayarlayabilme gibi seçeneklerin olması JBL Tour Pro 2 modelini daha da cazip kılıyor.

JBL Tour Pro 2

JBL ayrıca JBL Pro tarafından ayarlanan sürücüler, Bluetooth 5.3 bağlantısı ve ANC aktif ile 30 saate kadar aktivite ile gelen Tour One M2 kablosuz kulaklıklarını duyurdu. Ayrıca, 10 dakikalık şarj ile 5 saatlik güç sağlayan hızlı şarj etme işlevine sahip. İki model Ocak 2023’ten itibaren Siyah ve Vine renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Kulaklığın  Türkiye’de ne kadarlık bir fiyat etiketine sahip olacağı henüz bilinmese de en az 1000 TL bandında olacağı tahmin ediliyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal