Elon Musk istiyordu: Milyonlarca kişi bekliyordu! Twitter yıllardır beklenen özellik için çalışmalara başladı

Milyonlarca Twitter kullanıcısının belki de en çok beklediği özellik olan ‘’Tweet düzenleme’’ özelliği sonunda geliyor. Twitter, Elon Musk’ın da gelmesini istediği özellik konusunda çalışmalara başladığını açıkladı. Ayrıntılar haberimizde...

02.09.2022-10:11 - (Son Güncelleme: 02.09.2022-16:56)

Dünyanın en çok kullancıya sahip sosyal medya uygulamalarından birisi olan Twitter’da belki de en çok beklenen özellik olan ‘’Tweet düzenleme’’ özelliği konusunda önemli gelişmeler var. Twitter ile davalık olan Elon Musk’ın da gelmesini istediği Tweet düzenleme özelliği için çalışmalara başlandığı öğrenildi. Söz konusu özelliğe göre 'Düzenleme tuşu' bir tivit yayınlandıktan sonra silmeye gerek olmadan üzerinde düzeltme yapılmasına imkan verecek.

Twitter yıllardır beklenen özellik için çalışmalara başladı

Twitter’ın resmi hesabından yapılan açıklamaya göre milyonlarca kullanıcının uzun süredir gelmesini istediği ‘düzenleme tuşu’ yakında kullanıma sunulacak. 

Twitter yeni özellik

Tweet düzenleme özelliği nasıl olacak?

Twitter’ın yeni tweet düzenleme özelliği hakkında henüz fazla bir detay bilinmiyor. Düzenleme tuşunun nasıl bir şekilde olacağı, kullanıcının aynı tiviti kaç defa düzenleme hakkı olacağı veya ne kadar süreliğine bu özelliği kullanabileceği gibi konular da tartışılmaya  devam ediyor. 

Twitter ile şu sıralarda davalık olan SpaceX ve Tesla CEO’su Elon Musk, düzenleme özelliğinin gelmesi  gerektiğini ifade etmişti. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal