İzmir'deki Wings For Life Maratonu İptal Edildi!

Dünyayı saran yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgını sebebiyle bütün ülkelerde ulusal ve uluslararası birçok lig ve şampiyona iptal edilip süren spor organizasyonları için de izleyicisiz yapılma kararları alınırken İzmir'deki 2 büyük koşu organizasyonu da salgından etkilendi

14.03.2020-13:00 - (Son Güncelleme: 14.03.2020-12:49) İzmir'deki Wings For Life Maratonu İptal Edildi!
Dünyayı saran yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgını sebebiyle bütün ülkelerde ulusal ve uluslararası birçok lig ve şampiyona iptal edilip süren spor organizasyonları için de izleyicisiz yapılma kararları alınırken İzmir'deki 2 büyük koşu organizasyonu da salgından etkilendi. Dünya çapında 13 ülkeyle aynı anda yapılan 4 senedir İzmir'in ev sahipliğinde gerçekleşen Wings For Life World Run'ın 3 Mayıs'ta gerçekleştirilmesi planlanan bu seneki koşusu iptal edildi. Omurilik felci için bilimsel araştırmalara fon olan bu etkinlik bu sebe 5. kez İzmir'in ev sahipliğinde gerçekleşecekti.

Wings For Life, iptal ile alakalı olarak, "Tüm dünyaya yayılan ve insan sağlığını tehdit eden gelişmeler ve sağlık yetkililerinin yönlendirmeleri doğrultusunda 3 Mayıs tarihinde yapılması planlanan 13 adet Wings for Life World Run ülke koşusu ve bütün organize App Run koşuları iptal edilmiştir. Bizim için son derece üzücü olan bu kararın herkes tarafından anlayışla ve saygıyla karşılanacağına inanıyoruz. Bu zorlu zamanlarda sizlere, ailenize ve tüm sevdiklerinize iyi dileklerimizi gönderiyoruz" duyurusunu yaptı.

İzmir'de bu sene ilk defa 12 Nisan'da gerçekleştirilmesi planlanan uluslararası çaptaki Maraton İzmir ise 4 Ekim'e ertelendi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal