İtalyan şef Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu Abu Dabi'de yeni restoran için kolları sıvadı

Ekranların en beğenilen şeflerinden Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu, yurt dışına açılmaya devam ediyor. Zanna Dubai yolcusuyken, Sivrioğlu da Abu Dabi yolcusu oldu. İşte habere ilişkin o detaylar...

04.03.2022-09:07 - (Son Güncelleme: 04.03.2022-14:04)

Ekranların en sevilen yarışma formatlarından biri olan MasterChef Türkiye, ilk yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen yarışmalardan biri oldu. Birbirinden yetenekli yarışmacıların yer aldığı MasterChef'te, her yıl olduğu gibi geçtiğimiz sezon da en çok sevilen formatlardan biri oldu. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna gibi birbirinden değerli aşçıların jüri üyeliğini yaptığı yarışmadan sonra, aşçılar da kısa sürede ününe ün katan isimler haline geldi. Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ'ın duyurduğu habere göre 39 yaşındaki İtalyan şef Dubai'de bir restoran açmak için hazırlıklara başlarken, Somer Sivrioğlu da Abu Dabi'de bir şube açmak için kollarını sıvadı.

Şefler ününe ün kattı

Ekranlarda yakaladıkları samimiyet ve kendi alanlarında göstermiş oldukları başarılar ve mecbur restoranlarından sonra Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu, ünlerini hızla yaymaya devam ediyor. Sidney'de iki restoranı bulunan Sivrioğlu, şimdilerde de İstanbul'da bir şube açmak için kollarını sıvadı. Hazırlıklara başlayan ünlü şefe ise Abu Dabi'den teklif gelmesi üzerine Sivrioğlu soluğu orada aldı. Danilo Zanna ise Dubai'deki yatırımcılarla görüşüp yer bakarken orada kendi adını mı yoksa mevcut restoranının ismini mi alacağı ise merak konusu oldu. MasterChef Türkiye'nin yıllardır en sevilen jüri üyelerinin yurtdışındaki başarılarının zaman içerisinde daha çok artması ise, ünlü isimlerin hayranlarının bu haberleri büyük bir coşkuyla karşılamasına neden olmaya devam ediyor. 

MasterChef Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yeni restoranlar açıyor

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal