MasterChef Türkiye’ye Damgasını Vuran Yarışmacı Tunahan Ak Ayağına Gelen Bomba Teklifi Reddetti!

MasterChef Türkiye’nin sevilen yarışmacısı Tunahan Ak, Mehmet Şef’in kendisine yaptığı iş teklifine yanıt verdi. İşte o detaylar…

15.01.2022-17:36 - (Son Güncelleme: 15.01.2022-17:36)

Ekranların sevilen yarışması MasterChef Türkiye, dün akşam yayınlanan final bölümüyle sezonu kapattı. Birbirinden eğlenceli ve hırslı yarışmalara her yıl olduğu gibi bu yıl da damgasını vuran MasterChef’te, dün akşam final heyecanı yaşandı. Eren Kaşıkçı ve Hasan Biltekin’in finalist olarak yarıştığı son yarışmada, eski yarışmacılar da izlemeye gelerek şampiyonu kutlamak ve yaşanılan güzel anıları yad etmek için stüdyoda bulundular. Bu sezona damgasını vuran yarışmacılardan biri olan Tunahan Ak da, şampiyonun belirleneceği gün stüdyoda hazır bulundu. Yarışmadan elendikten sonra işsiz kaldığını duyuran Ak herkesi şaşırtarak kendini tanıtmaya başladı. Sözlerine işsiz kaldığını söyleyerek başlayan yarışmacı; ‘’Ben işe falan girmedim. Bana hiç iş teklifi gelmedi, anlamadım bunu. İşsizim, 27 yaşındayım ve İstanbul’da yaşıyorum. Bunu da bildireyim. Bir YouTube kanalı açtım. Oraya videolar çekiyorum’’ dedi. İşsiz olduğunu ve iş aradığını televizyon aracılığıyla da duyuran ünlü yarışmacıya MasterChef’in en iyi jürilerinden biri olan Mehmet Yalçınkaya’dan sürpriz bir teklifte bulundu.

YALÇINKAYA: BENİMLE ÇALIŞIRSIN

Final günü heyecanını yaşayan Eren Kaşıkçı ve Hasan Biltekin’in yanı sıra yarışmaya yaptığı açıklamayla Tunahan Ak damgasını vurdu. Yarışmadan elendikten sonra işsiz kaldığını açıklayan Tunahan’a MasterChef Türkiye’nin jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya iş teklif etti. Yalçınkaya; ‘’Sana iş teklifi gelmedi mi?’’ dedikten sonra ‘’Benimle çalışırsın’’ dedi. Ayağına gelen teklifi reddeden yarışmacı Ak’ın; ‘’Şefim benim evim oraya uzak’’ diyerek şaşırtan bir açıklamada bulundu. Aldığı cevaptan sonra ünlü şef ‘’Ben teklifimi yaptım’’ diyip konuyu kapattı. 

tunahan ak

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal