Kızına Verdiği Şampiyonluk Sözünü Tutan Eren Kaşıkçı MasterChef Türkiye’nin Birincisi Oldu!

Ekranların sevilen yarışması MasterChef Türkiye’de dün gece şampiyonluk heyecanı yaşandı. Finale kalan Eren Kaşıkçı ve Hasan Biltekin arasından yalnızca biri şampiyon olarak seçildi.

15.01.2022-09:14 - (Son Güncelleme: 15.01.2022-09:14)

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan MasterChef Türkiye’de, aylarca süren heyecanının son günüydü. Birbirinden hırslı ve yetenekli yarışmacıların yer aldığı yarışmada, son iki finaliste kadar birçok değerli yarışmacı elendi. Yaptıkları her yemekte şeflerin gözlerini dolduran yeteneğe sahip şeflerden yalnızca ikisi finale kalabildi. Yarışmanın başından beri iddialı olan fakat iddiasını çıkarttığı yemekler doğrultusundan koruyan Eren Kaşıkçı ve Hasan Biltekin, finalist olarak yarışmada kaldı. Dün akşam yayınlanan MasterChef Türkiye’nin son bölümünde ise, şampiyonun kim olacağı belli oldu. İşte o detaylar…

KAŞIKÇI: KIZIMA VERDİĞİM SÖZÜ TUTTUM 

Aylardır sürdürdükleri mücadelenin nihayetinde ödülüne kavuşacak olan Kaşıkçı veya Biltekin, MasterChef Türkiye’nin finalinde heyecanlı dakikalar yaşadılar. Yalnızca bir kişinin birinci olacağı ve kupayı kaldırabileceği yarışmada, yarışmayı kimin kazanacağı kadar bir de yarışmacının ne gibi bir ödüle sahip olacağı da en çok merak edilen konular arasında yer alıyordu. MasterChef Türkiye kupasına sahip olduktan sonra diğer bir verilecek ödül ise araba ödülüydü. Aylardır sürdürdüğü mücadeleyi kazanan isim Eren Kaşıkçı olarak geceye damgasını vururken, büyük ödülün de sahibi oldu. Kaşıkçı yaşadığı o duygu dolu anların yanı sıra kızını kucağına alarak şu sözleri söyledi; ‘’Verdiğim sözü tuttum şef. Ben buraya geldiğimde Maya'ya söz vermiştim. Çok uzun bir yol oldu. Hasan da ben de şampiyonuz şu an. Bir kupa var elimde ama iki şampiyon var’’ dedi. MasterChef Türkiye’nin şampiyonu olarak kupayı kaldıran Kaşıkçı, araba ödülünün de sahibi oldu. Ayrıca konuşulanlara göre Acun Ilıcalı’nın birinci olan Eren Kaşıkçı’ya Dubai tatili hediye edeceği de konuşulanlar arasında yer aldı. 

masterchef türkiye eren kaşıkçı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal