Survivor All Star 2022 birleşme partisine seyirci alınacak mı, katılacak ünlü isimler kimler?

Survivor All Star 2022 bu yıl da izleyiciden gelen yoğun ilgi ile devam etmekte. Program son hızıyla devam ederken birleşme partisi de yaklaşıyor. Partiyle ilgili de detaylar belli olmaya başladı. Birleşme partisi için davet edilen ünlü isimleri Acun Ilıcalı açıkladı.

03.03.2022-23:06 - (Son Güncelleme: 04.03.2022-08:56)

Survivor heyecanlı oyunlarla ve mücadeleler ile devam ediyor. Elenen isimlerin ardından ise artık birleşme partisi zamanı geldi. İki takımın tek bir yerde yaşamaya başlaması anlamına gelen parti için tarihler netleşti. 

Birleşme partisinin tarihi

Programda artık hızlı eleme dönemi başladı. Hızlı eleme döneminde haftada iki isim elenecek. Bu şekilde ilerleme sağlandığında ise birleşme partisinde 22 yarışmacı yer alacak. Yani iki takımın birleşeceği düşünüldüğünde her iki takımdan da 11 kişinin olacağını bilmekteyiz. Birleşme partisi için özel olarak ünlü isimler davet ediliyor. Bu yıl programa davetli olarak gelecek isim ise son dönemde çıkardığı şarkılarla adından söz ettiren "Edis" . Ünlü şarkıcının davetinin yanı sıra partiye seyirciler de katılacak. davetli isim

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal