İstanbul'da Trafik Yoğunluğu Yüzde 70'e Ulaştı

İstanbul'da yağmurun ve kısıtlamanın sona ermesiyle birlikte yollar trafiğe kilitlendi. Uzun kuyruklar oluşturan araç trafiği, yoğunluğu yüzde 70'e ulaştırdı.

31.05.2021-09:34 - (Son Güncelleme: 31.05.2021-09:51) İstanbul'da Trafik Yoğunluğu Yüzde 70'e Ulaştı

İstanbul'da, pandemi döneminde devam eden hafta sonu kısıtlaması sona erdi. Cuma günü başlayan trafik, yasak sürelerinde rahatlamıştı ama hafta başlangıcının gelmesi ile tekrar kendini gösterdi. Yasaklamanın kalkmasına eşlik eden sağanak yağmur, trafiği daha yoğun hale getirdi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin dijital mobil uygulamasına göre, trafik yoğunluğu ilk iş günü saat 07.45 itibariyle yüzde 54 olarak kaydedildi. 28 Mayıs Cuma itibariyle başlayan sokağa çıkma kısıtlaması, bu sabah saat 05.00'ten itibaren sonlandı. İstanbulluların hem yağış hem ilk iş günü olması nedeniyle kendi araçlarıyla yola çıkması, kentteki trafiği artırdı.

TRAFİK YOĞUNLUĞU YÜZDE 70'İ GÖRDÜ

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde Edirne istikametinde trafik yoğunluğu görülürken, iki köprünün de Ankara istikametinde trafik akıcı halde devam ediyor. Anadolu Yakası'nda TEM otoyolunda Sultanbeyli- Çamlıca gişeler arası geliş-gidiş yönünde de trafik yoğunluğu yaşanıyor.

D-100 kara yolunda da zaman zaman yoğunluk artarken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin mobil uygulamasına göre, trafik yoğunluğu saat 07.45 itibarıyla yüzde 54, saat 8.45 ile de yüzde 70'i gördü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal