İstanbul'da Toplu Taşıtlarda Maske Zorunluluğu

İstanbul'da metro, otobüs, metrobüs ve şehir hatları vapurlarına maskesiz olanlar alınmayacak, 100 bin maske ücretsiz dağıtılacak.

04.04.2020-08:37 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-10:54) İstanbul'da Toplu Taşıtlarda Maske Zorunluluğu

İstanbul'da  metro, otobüs, metrobüs ve şehir hatları vapurlarına maskesiz olanlar alınmayacak, 100 bin adet maske ücretsiz dağıtılacak.

Türkiye'de coronavirüs vakaları ve salgın sebepli can kaybı artarken, coronavirüsle mücadelede belediyeler de yeni tedbirler almayı sürdürüyor.

MASKESİZ YOLCU  BİNEMEYECEK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medya (twitter)dan yaptığı paylaşamında, "Yarından itibaren otobüs, metro, metrobüs ve şehir hatları vapurlarına, yüzünde maskesi olmayan yolcular alınmayacaktır. Değerli İstanbulluların bu hassas konuda duyarlı olacaklarına şüphemiz yoktur" ifadesini kullandı.

"118 PERNONELİMİZDE VİRÜS ÇIKTI"

İBB'ye bağlı kurun ve iştiraklerde personellerden coronavirüs tespit edilenlerle ilgili de bilgi aktaran Ongun, "70’i bağlı kuruluşlarımızın ve iştirak şirketlerimizin, 48’i de İBB olmak üzere toplam 118 personelimizin Covid-19 testi pozitif çıktı." açıklamasında bulundu.

100 BİN MASKE DAĞITILACAK

İstanbul genelinde otobüs, metro, metrobüs ve şehir hatları vapurlarında 100 bin tane maskenin, yolculara ücretsiz bir şekilde dağıtılacağı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal