İstanbul'da Sevgililerin Denizi Seyretme Macerasında Beklenmedik Son

İstanbul Beylikdüzü'nde Gürpınar Sahili'nde etrafı gören noktadan kız arkadaşıyla manzarayı seyrettikten sonra yağan yağmurun tesiriyle adeta çamura dönen yolda arabaları mahsur kaldı. Çift, itfaiyenin de uçurumdan kayma tehlikesi olduğu için müdahale yapamadığı arabayı bırakarak oradan ayrılmaya mecbur kaldı.

04.10.2020-17:15 - (Son Güncelleme: 04.10.2020-17:07) İstanbul'da Sevgililerin Denizi Seyretme Macerasında Beklenmedik Son

Timuçin Sarı, 34 CVM 608 plakalı aracını kiraladıktan sonra yanına kız arkadaşını alıp önceki hafta öğle saatlerinde Beylikdüzü'ndeki Gürpınar sahilini gören Dalyan Caddesi etrafındaki toprak bir tepede park halinde bırakıp manzarayı izlemeye başladı. Bu saatlerde İstanbul'un büyük bir kısmını etkisi altına alan yağışlı havanın tesiri ile aracın olduğu toprak alan balçığa döndü. Timuçin Sarı, aracını bir türlü çamurda hareket ettiremeyince araba orada mahsur kaldı.

Sarı, deniz manzaralı tepenin kenarından aracı hareket ettirilemeyen kurtarılması için emniyet güçleri ile itfaiye görevlilerinden yardım talep etti.

Bu esnada tesadüf eseri oradan geçen Off-road araçlarının şoförlerinden yardım isteyen Sarı, araç uçuruma gidebileceği için olumlu yanıt alamadı.

Olay yerine giden itfaiye ekipleri de, aracın tepeden kayma tehlikesi olduğu için çifte yardım edemeyeceklerini söyledi.

Yağmurun tesiri ile balçık haline tepede hemen hemen dört saat süreyle aracı kurtarmaya çalışan çift, balçıkta yürüyüp oradan ayrılmaya karar verirken, beraber fotoğraf çektirdi.

Timuçin Sarı başından geçenleri şu ifadelerle özetledi:

'Geldiğimizde her yer kuruydu. Otomobilde uyuya kaldık. Birden yağmur bastırdı. Yağmurun sesine uyandık.

'İBB YARDIM ÇAĞRILARIMIZA RED YANITI VERDİ'

Otomobili çalıştırdım, sağa sola-hareket ettirdim. Sonra otomobil kayarak askıda kaldı. İtfaiye ve polis buraya giremedi.

Off-roadçı arkadaşlarında çabaları boşa gitti onlar da sonuç alamadı. Defalarca aradığım İstanbul Büyükşehir Belediyesi de yardım çağrımıza red yanıtı verdi.'

Timuçin Sarı, bölgenin kurumasının ardından yeniden gelerek aracı kurtarmayı deneyeceğini belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal