Taksici Kavgasına Karıştı: 48 Sene Boyunca Pembe Kimlikle Yaşadığı Ortaya Çıktı

İstanbul'da 3 kişinin hayatını kaybettiği taksici kavgasının zanlılardan Zeytin A'nın kimliğini gören emniyet güçleri hayrete düştü. Kavga ardından kaldırıldığı hastanede işlemleri yapılan adamın 48 senedir pembe kimlikle yaşamını sürdürdüğü ortaya çıktı.

04.10.2020-15:58 - (Son Güncelleme: 04.10.2020-16:23) Taksici Kavgasına Karıştı: 48 Sene Boyunca Pembe Kimlikle Yaşadığı Ortaya Çıktı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde önceki cumartesi bir taksi durağı önünde meydana gelen silahlı kavgada Sinan Öztürk, Cengiz Dayanmaz ve Yavuz Dayanmaz hayatını kaybetti, 4 şahıs yaralandı. Şüphelilerden Zeytin A. da hastanede yapılan tedavisinin ardından yakalandı. Zanlının hastanede kadınlar için verilen pembe renkli kimliği kullandığı öğrenildi.

48 SENE BU KİMLİĞİ KULLANMIŞ

Doğduğunda adı Zeytin olduğu için kadınlar için olan 'pembe' kimlik çıkartıldığı ortaya çıkan şüphelinin 48 sene boyunca aynı kimlikle yaşadığı öğrenildi. Askerlik görevini yapmayan Zeytin A'nın 2 çocuğu olduğu, çocukların da annesinin üstüne kayıtlı olduğu ortayı çıktı.

Adliyeye gönderilen Zeytin A. ile 3 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal