İstanbul’da korkutan yangın: Ham madde deposunda 19 işçi mahsur kaldı

İstanbul’un Bayrampaşa ilçesindeki plastik ham madde deposunda yangın meydana geldi. Çıkan yangın nedeniyle depoda mahsur kalan 19 işçi itfaiye tarafından kurtarıldı. İşte detaylar…

18.03.2024-09:35 - (Son Güncelleme: 18.03.2024-16:18)

İstanbul Bayrampaşa’da bulunan plastik ham madde deposunda henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı Yangın çıktı. Yangın nedeniyle depoda mahsur kalan 19 işçi itfaiye ekipleri tarafından sağ salim kurtarılırken 1 işçinin hafif şekilde yaralandığı bildirildi.

Ham madde deposu alevlere teslim oldu

DHA’da yer alan habere göre; Bayrampaşa Vatan Mahallesi'nde bulunan bir plastik ham madde deposunda sabah saatlerinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. İddialara göre, yangın depoda bulunan giriş katında başladı ve hızla yayılarak binayı dumanlarla kapladı.

İstanbul’da korkutan yangın: Ham madde deposunda 19 işçi mahsur kaldı

Çevrede bulunan vatandaşlar yangını fark ederek hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, yangına müdahale ederek 19 işçiyi mahsur kalmaktan kurtardı. Ancak yangını söndürme çalışmalarında yer alan bir işçi hafif şekilde yaralandı ve tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı. Yangının başladığı bölgedeki esnaflardan Şahin Ertüzün, "Yangını fark ettiğimde hemen komşum olan iş yeri sahibini uyararak içeriye girdi ve işçilere haber verdi" şeklinde konuştu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal