Olaylı derbi sonrası TFF’den açıklama: ‘Gerekli cezanın uygulanacağından kimse şüphe etmesin'

Dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi sonunda yaşanan olaylarla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) resmi açıklama geldi. TFF, olaydaki sorumlulara cezai yaptırım uygulanacağını açıkladı.

18.03.2024-09:23 - (Son Güncelleme: 18.03.2024-16:18)

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi, maç içindeki olaylardan çok maç sonunda yaşananlarla gündem oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ise olayla ilgili resmi bir açıklama yaptı.

Sorumlulara ceza verilecek

Haber7’de yer alan habere göre; TFF’nin resmi internet sitesinden olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi ile ilgili şu sözlere yer verildi:

Olaylı derbi sonrası TFF’den açıklama: ‘Gerekli cezanın uygulanacağından kimse şüphe etmesin'

"Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sırasında ve maçtan sonra meydana gelen olaylarla ilgili; temsilcilerimiz ve devlet yetkililerimiz ile iletişim halindeyiz. Dostluk, barış ve kardeşlik oyunu olan futbolda yaşananlar asla kabul edilemez. Bu olayların tekrarlanmaması için soruşturmalar tamamlandıktan sonra olayların sorumluları ile ilgili gerekli cezai müeyyide uygulanacağından kimsenin şüphesi olmasın."

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal