İstanbul'da korkutan kaza! Zincirleme kazada çok sayıda yaralı var

İstanbul'da korku dolu anlar yaşandı. Zincirleme kazada çok sayıda yaralı var. Eyüpsultan'da yağmurun da etkisi ile Hasdal Kemerburgaz yolunda zincirleme kaza meydana geldi.

08.08.2022-09:01 - (Son Güncelleme: 08.08.2022-15:28) İstanbul'da korkutan kaza! Zincirleme kazada çok sayıda yaralı var

İstanbul'da korku dolu anlar yaşandı. Zincirleme kazada çok sayıda yaralı var.  Eyüpsultan'da yağmurun da etkisi ile Hasdal Kemerburgaz yolunda zincirleme kaza meydana geldi. Kazada çok sayıda yaralının olduğu bildirildi. Eyüpsultan'da sabah saatlerinde yağışın da etkisi ile aralarında yolcu otobüsünde bulunduğu çok sayıda araç zincirleme kazaya karıştı.

Çok sayıda kişi yaralandı

İstanbul-Eyüpsultan'da yağışın ardından meydana gelen zincirleme kazada çok sayıda kişinin yaralandığı belirtildi. Eyüpsultan'da yağmurun da etkisi ile Hasdal Kemerburgaz yolunda zincirleme kaza meydana geldi. Kazada çok sayıda yaralının olduğu bildirildi. Eyüpsultan'da sabah saatlerinde yağışın da etkisi ile aralarında yolcu otobüsünde bulunduğu çok sayıda araç zincirleme kazaya karıştı. Kazada yaralananlar olduğu bildirilirken, olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal