İstanbul'da Gündüz Vakti Sızan Kadın Polislere Zor Anlar Yaşattı

Harbiye'de gündüz vakti sızan genç kadın polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Ambulansla hastaneye kaldırılan kadın, beni köpeğimden ayırmayın diyerek bağırdı.

26.06.2020-12:35 - (Son Güncelleme: 26.06.2020-12:01) İstanbul'da Gündüz Vakti Sızan Kadın Polislere Zor Anlar Yaşattı

Olay, geçtiğimiz gün sabah saatlerinde Şişli Harbiye Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Öne sürülene göre genç bir kadının sandalyede uzun süre hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumdan şüphelenerek polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sızan genç kadın uzun süre kendine gelemezken, olay yerine gelen polis ekipleri kadının kucağındaki köpeğe su verdi. Kadın uyanınca polis ekipleri kadına da su verdi ve iletişime geçmeye çalıştı. Fakat psikolojik sorunları olduğu belirtilen kadın ekipleri zorluk çıkarttı.

Sağlık ekipleri ise kadına eter koklatarak ayıltmaya çalıştı. Polis ve sağlık ekipleri kadını sedyeye koyarak ambulansa bindirdi. Kadın ambulansa konulduğu esnada polis ekipleri köpekle ilgilendi. Kadının ağlaması üzerine ise polis ekipleri söz vererek köpeğini yanına götüreceğini söyledi.

Kadının bir süre önce boşandığı ve bu nedenle sorunları olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal