Kadıköy'de Bir Kadın Çıplak Şekilde Kendisini Balkondan Aşağı Bıraktı

Kadıköy'de meydana gelen olayda, bir kadın çıplak şekilde kendisini balkondan aşağıya bıraktı.

25.06.2020-15:43 - (Son Güncelleme: 25.06.2020-15:34) Kadıköy'de Bir Kadın Çıplak Şekilde Kendisini Balkondan Aşağı Bıraktı

Olay, Kadıköy Yoğurtçu Parkı Sokak üzerinde bulunan bir binada meydana geldi. Alınan ilk bilgilere göre psikolojik sorunları olduğu belirtilen kadın çıplak bir şekilde balkona çıkarak balkonun demirliklerine oturdu.

Çevredekiler olayı ekiplere bildirirken, olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri bölgede güvenliği sağlarken, itfaiye ekipleri zemin alana minder açtı. Minderin açılmasından sonra kadın kendisini 5'nci kattan aşağı bıraktı. Minderin üzerine düşen kadına ilk müdahaleyi olay yerindeki sağlık ekipleri yaparken, kadın daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Konuyla ilgili olarka açıklama yapan mahalle sakini Kubilay Küçüksolmaz, "Balkondan atlayan kadını maalesef tanımıyoruz. Gelen seslere dışarı çıktım balkondaydı. İntihara kalkıştı. Psikolojik sorunları olan bir bayandı. Kendisi direk boşluğa bıraktı. Önceden elbiseleri giyinikti. Elbiselerini çıkardı atladı. Sağlık durumunun iyi olduğunu söylediler. Hastaneye götürdüler." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal