İstanbul Havaalanı'nda Ücretsiz Bebek Arabası Hizmeti

İstanbul Havaalanı’nda 0-6 yaş çocuklar için ücretsiz bebek arabası hizmeti verilmeye başladı. Bugün başlayan yeni sistemi Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Hüseyin keskin twitter hesabından paylaştı.

13.02.2020-15:09 - (Son Güncelleme: 13.02.2020-15:06) İstanbul Havaalanı'nda Ücretsiz Bebek Arabası Hizmeti

Dünyanın en büyük havaalanlarından birisi olan İstanbul Havalimanı'nda çocuklu yolculara kolaylık sağlayabilmek için yeni bir hizmet sunmaya başladı. Çocuklu yolcuların bagajını vermesinin ardından rahat gezinmesi ve uçaklarına daha kolay gidebilmesi için pasaport geçiş yerlerinde bebek arabası hizmeti verilmeye başladı. DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin twitterdan hizmeti duyurdu.

Keskin'in, konuyla alakalı olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

”Yolcu dostu DHMİ, yenilikçi uygulamalara devam ediyor. Havalimanlarımızda hareket kabiliyeti kısıtlı yolculara ilaveten; bebekli, hamile ve daha hızlı erişim gereksinimi bulunan hasta yolculara uçuş önceliği sağlanıyor. Bu kapsamda İstanbul Havalimanı'nı kullanan bebekli misafirlerimiz 0-6 yaş bebek araçlarını giden yolcu katında pasaport geçişinden boarding kapısına, gelen yolcu katında ise bagaj alım alanına kadar ücretsiz bir şekilde kullanabilirler."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal