İstanbul Esenyurt'ta ambulans şoförüne saldırı! Hızlı gitti dayak yedi

İstanbul Esenyurt'ta hasta almak için hızlı kullanan ambulans şoförü aldığı tepki üzerine şaşkınlığa uğradı. Yolda giden adam tarafından ''Bu kadar hızlı gidilir mi?'' diyen adam ortalığı küfürleriyle karıştırdı. Araçtan inen sürücü ambulans şoförüne saldırdı. Kavgayı ayırmaya çalışan vatandaşlar cep telefonu ile olayları cep telefonuna kaydetti.

19.07.2022-09:58 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-09:58) İstanbul Esenyurt'ta ambulans şoförüne saldırı! Hızlı gitti dayak yedi

Cumartesi günü Esenyurt Devlet Hastanesi bölgesinde gerçekleşen olayda, hasta almak için hızlı ambulans kullanan şoföre tepkiler yağdı. Seyir halinde olduğu yolda hızlı gittiği için tepki gören şoför yol üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir aile ile karşılaştı. İddiaya göre şahıslardan biri ambulans sürücüsüne "Bu yoldan bu kadar hızlı geçilir mi" diye bağırarak hakaret etti. Bunun üzerine ambulanstan inen şoför ile adam arasında tartışma kısa sürede büyüdü. 

Tartışma kavgaya dönüştü 

Ambulans ve adam arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İkili çevredeki vatandaşların ayırmasıyla zorlu da olsa ayrıldı. Ambulans ve sürücü karakola giderek birbirlerinden şikayetçi oldu. 

Esenyurt'ta ambulans şoförüne şiddet

Kavga anı cep telefonu kamerasında 

Esenyurt'ta akıl almaz kavga an be ab etraftaki vatandaşlar tarafından cep telefonuna kaydedildi. Görüntülerde ise ambulans şoförü ve sürücü arasındaki kavga etraftakiler tarafından ayrıldığı görülmektedir. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal