İSPARK'ta Yeni Skandal: Araçlar Rehin Alındı

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan İSPARK’ta yeni bir skandal yaşandı. İSPARK şimdi de vatandaşın aracını rehin almaya başladı.

17.09.2021-13:41 - (Son Güncelleme: 17.09.2021-13:41) İSPARK'ta Yeni Skandal: Araçlar Rehin Alındı

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) iştiraki olan ve milyonlarca lira zarar eden İSPARK şimdide vatandaşın aracını rehin almaya başladı.

İSPARK VATANDAŞLARIN ARABALARINI REHİN ALLIYOR

İSPARK seçimlerden sonra adeta HDP’ye peşkeş çekilmişti. Seçimin ardından İSPARK söz verildiği gibi HDP kadrolarıyla doldurulmuştu. İki yılda 115 milyon lira zarar eden İSPARK şimdi de vatandaşların araçları rehin alarak yeni bir skandala imza attı. Bugün muhalif bir gazeteci olan Çağlar Cilara, aracının İSPARK tarafından rehin alınmak istediğini sosyal medya hesabından duyurdu.

SADECE KART GEÇERLİ DEYİP ARACIMI ALMAK İSTEDİLER

Çağlar Cilara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘İspark'ta araç rehin alma dönemi başladı. Biraz önce Tepebaşı'ndaki katlı otoparkta çıkarken nakit para uzattım, sadece kart geçerli olduğunu, yoksa aracı rehin alacaklarını söylediler. Hakan Aygün ile birlikteydik, kartını verdi de öyle çıkabildik. Bu saçmalığı, gerginliği yaşamaya mecbur mu İstanbullu? Bu arada aracımı rehin alamayacaklarını, böyle bir zorlama karşısında bariyerleri kırıp çıkacağımı söyledim, yanımızda kart olmasa bunu yapacaktım. Kart yoksa plakaya yazın, rehin almak ne demek? Hadi nakit ödemenin kaldırılmasını anladık, benim takıldığım konu bu da değil. Kredi kartın olmayabilir veya vardır ama içinde para olmayabilir, eskiden plakaya yazdırır giderdin. Aracı rehin almak ne demek yahu?’ ifadelerine yer vererek yaşanılan skandala tepkisini gösterdi.

HDP KADROLARIYLA DOLDURULAN İSPARK BATMANIN EŞİĞİNDE

İSPARK'ın İki yılda 115 milyon lira zarar etmesi ise CHP ve HDP arasında kriz yaşanmasına sebep olmuştu. CHP'li yönetimin İSPARK'ta ittifak ortağı HDP'den kaynaklı oluşan maddi zararların önüne geçmek için nakit yerine kartlı ödeme sistemine geçtiği konusu da konuşulan konular arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal