İSPARK’ın Çöküşünü Deşifre Eden Can Ataklı’yı Linç Ettiler!

Can Ataklı geçtiğimiz günlerde İSPARK’IN zararını bir yazısında ifşa etmişti. İmamoğlu ve çevresinde bulunanlar tarafından Gazeteci Can Ataklı’nın çalıştığı kuruma işten çıkarın baskısı yapıldığı ortaya çıktı.

01.09.2021-17:01 - (Son Güncelleme: 01.09.2021-18:23) İSPARK’ın Çöküşünü Deşifre Eden Can Ataklı’yı Linç Ettiler!

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan krizlere her gün bir yenisi daha ekleniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden biri olan İSPARK ise çöküşün eşiğine gelmiş durumda. İSPARK’ın çöküşünü deşifre eden ilk isim Gazeteci Can Ataklı oldu.

İSPARK KONKORDATO İLAN EDECEK

Can Ataklı, çalıştığı gazetedeki köşesinde İSPARK’taki zararların her geçen gün arttığını ve şirketin konkordato ilan edebileceğini söylemişti. Ataklı, köşe yazısında sıfır maliyete sahip bir şirketin nasıl bu kadar zarara uğrayacağını sorgulamıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun,  sosyal medya hesabı üzerinden Ataklı’ya cevap verdi. Ongun, Ataklı’ya eleştirilerde bulunarak haberi yalanladı.

Can Ataklı, bugün kamera karşısına geçerek Murat Ongun’a cevap verdi. Konuşmasında İBB’nin çeteleştiğini söyledi. Bununla birlikte Ekrem İmamoğlu ve yönetiminin kendisini kovdurmaya çalıştığını da ifade etti.

CAN ATAKLI MURAT ONGUN’A CEVAP VERDİ

Can Ataklı konuşmasında ‘Ben şeyi anlayamadım, dün bir İSPARK yazısı yazdım. Hatta burada hiç bahsetmedim bile. Hatta başlık uyarıydı. Fakat İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkanlık ve etrafını saran bir çetemsi bir şey var. Bizim belediyelerden, siyasetçilerden hele benim türüm gazetecilerin bir şey beklemesi bir şey beklemesi mümkün değil.’ dedi. 

Ataklı, ‘Ama kafaları hep böyle çalışıyor bunların. Çünkü diyor ki adam, ‘Arkadaş ben menfaatsiz hiçbir şey yapmıyorum.’ O halde bu da böyle bir şey. Şimdi bulamıyorlar da. İhbarlar yapıyorlar, patronları arıyorlar, atın bu adamı diyorlar.’ diyerek ‘Ben şeyden biliyorum, TELE1’e kaç kere baskı yaptılar atın bu adamı, atın bu adamı, atın bu adamı diye. Şimdi dün o çeteden biri diyor ki, Can Ataklı baştan sona yanlış. Ya arkadaş, yazıyı bir daha okudum. Siz de okuyun. Ne yanlış anlamadım ki.’

İFLAS EDERSİNİZ DİYORUM YANLIŞ DİYORLAR

Ataklı, ‘Zaten bütün olay zarar üzerine değil, İSPARK’ın kötü yönetiminden dolayı konkordato gelebilir diyorum. Bunu da içerden zaten söylüyorlar. Bütün her şey doğru, yanlış hiçbir şey yok. Diyor ki internet sitesi var, gazeteci olsan bakarsın. Ben senin internet sitene niye bakayım kardeşim? bana getirmiş rakamları göstermişler, orada görüyorum.’   Dedi.

CHP’NİN TROLLERİ HAREKETE GEÇTİ

Ataklı, ‘Bana gazetecilik öğretiyor benim yanımda çalışan çocuk, her neyse. Onları da geçtik de ayıptır bunlar. Bir de hemen düşmanlık yaratıp CHP’nin trollerini harekete geçiriyorlar. Böyle aşağılık şey olur mu ya. Onlar, ‘zaten bu adam böyle, bu yaşlandı, ne dediği belli değil” falan abuk sabuk, tabii hepsine de dava açıyorum hiç bunların affı yok.’ Şeklinde konuştu.

CUMHURBAŞKANLIĞI KAFALARINI SARMIŞ

Ataklı, ‘Ayıptır be. İnsan biraz haddini hududunu bilir. Ama anladığım kadarıyla Cumhurbaşkanlığı o kadar sarmış ki kafalarını başka bir şey düşünmüyorlar. Onun için her hareketi bir düşmanlık. Kimseye bir düşmanlığım yok kardeşim.’ Dedi.

SÖZ VERİYORSUN BİTİRMİYORSUN

Eleştirdiğini ve gerçeği söylediğini vurgulayan Ataklı ‘İSKİ için de söyledik. Kardeşim söz veriyorsun bitirmiyorsun. Vatandaş şikayetçi diyorum, hala şikayetçi. Ama ne oldu?’ dedi.

İSKİ'NİN BAŞINA GELEN İSPARK'IN BAŞINA GELECEK

Aynı durumun İSPARK Genel Müdürü’nün de başına geleceğini söyleyen Ataklı ‘İSKİ Genel Müdürü aradı beni, yedi fırçayı. Şimdi ne yazarsam yazayım hiç tınmıyorlar. Çünkü neden tepe diyor ki bunu ciddiye alma, bu bizim hasmımız, düşmanımız. Çünkü düşman, herkesi düşman beller, öyle yapıyorlar.’ şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal