İspanya'da İlk Finalist Barca!

Son iki yıldır 4'lü turnuva organizasyonuna düzenlenen Süper Kupa yarı final karşılaşmasında Barcelona, Real Sociedad'ı normal süresi 1-1 biten karşılaşmada penaltı atışlarında mağlup ederek finale yükseldi.

14.01.2021-10:59 - (Son Güncelleme: 14.01.2021-10:56) İspanya'da İlk Finalist Barca!
İspanya'da geçen sezonun lig şampiyonu Real Madrid ve 2'ncisi Barcelona ile Kral Kupası finalistleri Real Sociedad ve Athletic Bilbao arasında yapılan Süper Kupa 4'lü turnuvasında ilk yarı final maçı, Real Sociedad ve Barcelona arasında oynandı.

Yarı final karşılaşmasına hızlı başlayan ekip Barcelona oldu. Topu kendisinde tutan,hızlı paslarla oyunun yönünü sürekli değiştiren Bacelona ilk yarının son anlarına doğru girilirken Frenkie de Jong'un topu ağlara göndermesiyle skoru 1-0'a getirdi. İlk yarı bu skorla sonuçlanırken Katalan ekibi soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle girdi.

İkinci yarıda ise ilk yarıya nazaran bambaşka bir Real Sociedad sahadaydı. Yoğun bir baskı kurarak başladıkları ikinci yarıda 51.dakikada Mikel Oyarzabal'ın penaltıdan attığı gol ile skoru eşitleyen Sociedad skoru 1-1'e getirdi.

Kalan dakikalarda iki ekipte fırsatları karşılıklı olarak değerlendiremezken 90 dakika 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

Uzatma dakikalarının başlamasıyla birlikte iki ekipte telefasi olmayacak bir gol yemek istemiyordu ve konrollü bir oyun oynanıyordu. Yarım saatlik uzatma bölümünde gol sesi çıkmazken uzatmalar sona erdi.

Süper Kupa'da finalisti penaltı atışları belirdi.

Penaltılarda Barcelona kalecisi Marc Andre Ter Stegen'in kurtardığı penaltı atışları sayesinde rakibini 4-3'lük skorla eleyen Barcelona Süper Kupa'da finale yükseldi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal